12 jobs in zorg in Sint-job-in-'t-goor

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature zorg in Sint-job-in-'t-goor

 • Massage na stress ophoping in lichaam
  Ik heb het laatste jaar veel verdriet gehad door 2 overlijdens. Ik heb overal pijn, al mijn spieren voelen zuur en stijf aan van de stress. Ik wil...
 • Kapster aan huis voor mijn man
  Mijn man is aan het dementeren .gaat moeilijk om er mee naar kapsalon te gaan Vriendelijke groeten
 • Balayage en knippen
  Graag iemand die in de toekomst ook t haar v mijn partner en mijn zoon (18j) kan knippen. Deze keer is het voor hen niet nodig, enkel voor mij. M...
 • Kapper, manicure
  Beste, Ik ben Kurt V. en verblijf in revalidatie "De Mick". Graag zou ik mijn haar laten knippen en verzorgen, indien mogelijk ook een manicure....
 • Beste, ik ben Kurt Van Asch en verblijf in revalidatie "De Mick" Papestraat ...
  Kamer 30.31, kan elke dag.
 • Kapper aan huis voor iemand die in een rolstoel zit
  Kapper aan huis voor een man die in een rolstoel of bed zit.
 • Massage te Merksem
  Op zoek naar een uurtje stevige onspanningsmassage .
 • kapper aan huis, omgeving brecht
  Ik zoek een kapper voor dames, om haar te knippen en te kleuren/meches in te zetten. In de omgeving van Brecht. Ik zag op jullie site een Vicky v...
 • Kapster aan huis
  Ja, voor vrijdag 12maart
 • manicure + gel lakken aan huis
  Ben op zoek naar een persoon die deze week nog een plaatsje vrij heeft om bij mij thuis mijn handjes mooi te maken. Ik ben heel de week alle dage...
 • manicure + lakken aan huis
  Ik had graag een manicure die me op vaste tijdstippen kan helpen met mijn nagels( + lakken eventueel gellak) te verzorgen.
 • Ontspannende massage
  Hoi, Ik ben op zoek naar een heerlijke ontspannende massage van 1u of anderhalve uur. Regio Brecht/Schilde/Brasschaat: kan me verplaatsen. ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in de zorg in Sint-job-in-'t-goor? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 15.656 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Sint-job-in-'t-goor

Werken in de zorg Sint-job-in-'t-goor, Vacatures zorg Sint-job-in-'t-goor, Vacature zorgsector Sint-job-in-'t-goor, Werken in de zorgsector Sint-job-in-'t-goor, Werken als zorg Sint-job-in-'t-goor, Werkaanbiedingen zorg Sint-job-in-'t-goor, Zorgverlener gezocht Sint-job-in-'t-goor,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!