11 jobs in zorg in Kortrijk-dutsel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature zorg in Kortrijk-dutsel

 • Sportmassage
  Liefst tussen vr 20/08 en ma 23/08. Sportkampen losmaken en afvalstoffen neutraliseren
 • Opsteekkapsel 20/08/21: 4 personen
  Wij zoeken iemand die aan huis kan komen voor een opsteekkapsel voor twee vrouwen en twee kinderen. Wij moeten naar een trouw. Bedankt.
 • Hulp voor 's nachts voor bejaarde dame
  Ik zoek iemand die bij mijn mama van 92 kan inslapen op dinsdag, donderdag en zaterdag. 1 van de nachten zou me ook al helpen.
 • Persoonlijke Assistentie
  Persoonlijke assistentie: Gezelschap en Oppas
 • kapper aan huis
  4 volwassenen en 1 kind
 • Knippen haren
  Ik zoek een kapper die aan huis komt
 • Persoonlijke Assistentie
  persoonlijke assistentie
 • Persoonlijke assistentie
  Persoonlijke assistentie
 • yogaleraar easy flow gezocht
  ik zoek een yoga leerkracht die easy flow wil geven voor een gemengde groep deelnemers van beginners tot gevorderden, leeftijd tussen 30 en 70 ja...
 • aanvraag ontharing gezicht prijs
  beste het is om mijn moeder haar gezicht te ontharen en een wat te masseren . Dank bij voorbaat groetjes Martine de specialiste zou aan huis diene...
 • vervoer van persoon met handicap met eigen wagen
  zoek iemand die mij sporadisch vervoert . Ik heb eigen wagen ( mercedes automatiek break E), ben rolstoelgebruiker.Autostrades en ring Brussel nee...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in de zorg in Kortrijk-dutsel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 15.482 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Kortrijk-dutsel

Werken in de zorg Kortrijk-dutsel, Vacatures zorg Kortrijk-dutsel, Vacature zorgsector Kortrijk-dutsel, Werken in de zorgsector Kortrijk-dutsel, Werken als zorg Kortrijk-dutsel, Werkaanbiedingen zorg Kortrijk-dutsel, Zorgverlener gezocht Kortrijk-dutsel,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!