15 jobs in zorg in Heldergem

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature zorg in Heldergem

 • Gezelschap moeder (83 jaar) vooral in weekend
  Enkel uurtje babbeltje doen
 • Chauffeur voor naschoolse aktiviteiten zoon.
  Heb dringend een chauffeur nodig om de zoon naar de voetbaltrainingen in Denderleeuw te brengen en daarna terug thuis te brengen. 3x in de week en...
 • massage
  Ik ben een zeer verzorgde man, ook universitair gevormd, en wens elke week een massage te krijgen door een vrouw die rustige en zachte massagetec...
 • sportmassage
  ik ben op zoek naar een gespecialiseerd persoon in sportmassage om behandeling voor en na mijn wedstrijden. Ik ben scheidsrechter in het voetbal.
 • prive massage ninove
  De massage in de privé van de masseuse. Ik ben een zeer verzorgde man en wens wekelijks op een zachte wijze gemasseerd te worden .
 • massage
  Ik ben een zeer verzorgde man, ook universitair gevormd, en wens elke week een massage te krijgen door een vrouw die alle massagetechnieken beheer...
 • massage
  Ik ben een zeer nette en verzorgde persoon met een hogere (universitaire) opleiding en wil graag wekelijks gemasseerd worden, evenwel ten huize va...
 • Haar knippen
  Ik zou graag mijn haar hebben geknipt als dat mogelijk vals je soms een plaatsje je hebt volgende week kan enkel op donderdag als dat mogelijk is ...
 • haarkapper aan huis
  bij mij thuis mijn haar goed kort knippen
 • Full body of Thai massage
  Graag ontspanningsmassage
 • Haar kleuren en knippen
  Hallo, Ik zou heel graag mijn haar laten inkleuren, kleuren en knippen. Is het mogelijk om dat aan huis komen te doen? Groetjes
 • Hulp bij dozen uitpakken
  Ik ben hoogzwanger en invalide. Mijn man en ik zijn recent verhuisd naar een nieuwe woonst, en er moet nog heel veel uitgepakt, gesorteerd, verpla...
 • Spierpijn rug
  Ik werk meestal dus Liefst na 16u als dat kan? En krijg ik nog sms of mail wanneer? Grts Simon Ps. Het is bus 3
 • Kapster voor 1 jarige
  Mijn dochter zit heel moeilijk stil
 • Massage aan huis
  Massage bij mij thuis
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in de zorg in Heldergem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 15.660 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Heldergem

Werken in de zorg Heldergem, Vacatures zorg Heldergem, Vacature zorgsector Heldergem, Werken in de zorgsector Heldergem, Werken als zorg Heldergem, Werkaanbiedingen zorg Heldergem, Zorgverlener gezocht Heldergem,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature zorg in Heldergem

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!