12 jobs voor verhuizers in Meerbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature verhuizer in Meerbeek

 • Een tapijt naar boven dragen
  Het tapijt is opgerold maar is zwaar omdat het uit wol is. Het is nu op gelijkvloers maar ik wil dat het naar boven in de slaapkamer wordt gedragen.
 • Mankracht gezocht bij "interne" verhuis
  We zoeken op 15/11 hulp om meubelen vanuit het huis naar de garage te verhuizen bij renovatie van de vloeren. Geen trappen - niveauverschil 90 cm ...
 • Emptying the house
  Good morning, We are moving to France and we have to get rid of beds, cupboards, one single bed, 2 double beds, 2 side tables, a cupboard with dr...
 • Verhuis van zetels
  Op zoek naar iemand die een bankstel kan verhuizen (1zit, 2zit en 3zit) van Kortenberg naar Veltem-Beisem (zo'n 8km). Dit vanaf zaterdag 30/1.
 • bed van Winksele naar Woluwe verhuizen
  Hallo, hier in Winksele heb ik zo'n eenpersoonsbed die 2 persoons kan worden, "lit gigogne". Die moet naar St Lamb Woluwe (20 km). Heb me ing...
 • Verhuis kast
  1 kast moet opgehaald worden en geleverd in Verviers - Afm: H: 172cm D: 36cm B: 90cm
 • verhuis
  goeiedag , ik had graag een prijs geweten voor 2 personen een lift want wij hebben een appartement op het 1ste verdiep , en als ook een camion , ...
 • Offerte verhuis
  Graag zou ik een offerte ontvangen voor mijn verhuis die zal plaatsvinden vanaf 25 augustus. De datum is vanaf 25 augustus flexibel. Ik zou graag...
 • Transport - Verhuis : Uitsluitend mankracht
  Zoek mankracht voor verhuis. Start te Dockx (camionetteverhuur Herent), vervolgens kast ophalen in Aalst, dan naar opslagplaats in Overijse -> ...
 • Leegmaken kamer / kelder / zolder
  Graag iemand die meubels en andere kan verhuizen. Ik zal container huren om deze in te gooien Pure mankracht is hier dus voor nodig :) Ik zou ...
 • Verhuis in Meerbeek (3078)
  Wegens verhuis 3 kleerkasten te demonteren en grof vuil naar het container park brengen
 • Mijn meubels transporteren in Veltem-beisem (3020)
  Wij hebben beneden een sofa staan die naar de 2e verdieping gedragen dient te worden.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als verhuizer in Meerbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze verhuizers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 15.646 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs verhuizer in Meerbeek

Vacature verhuizer Meerbeek, Vind een job als verhuizer Meerbeek, Werken als verhuizer Meerbeek, Werkaanbiedingen verhuizer Meerbeek, Jobaanbiedingen verhuizer Meerbeek, Verhuizer gezocht Meerbeek,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature verhuizer in Meerbeek

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!