11 jobs in tuinwerken in Wommelgem

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Wommelgem

 • Tuinwerk. Struiken weghalen en gras maaien
  Wij zouden graag onze tuin volledig willen aanpakken. Dus al het gras maaien, de struiken weghalen etc etc. Wij wonen in Wommelgem. Wij hopen ...
 • Tuinman gevraagt
  Groot onderhoud voor grote tuin
 • Betonplaat aanleggen voor tuinhuis
  Hallo, Ik zoek iemand voor het gieten van een betonplaat voor een tuinhuis 5x3 m te wommelgem Is in de tuin van een halfopenbebouwing ongeveer...
 • Tuinier gezocht
  Hallo, ik zoek graag iemand om mijn tuin te onderhouden. Dit betreft het verticuteren van het gazon, snoeien van de hagen, gras te maaien,..
 • Tuinpad en terras heraanleggen in hout
  Tuinpad (+- 10m op 0.5m) en terras (+- 4m op 3m) in houten planken aanleggen. (Afbreken oud terras en pad). Hout is al aangekocht.
 • Grond voorbereiden (enkele cm's afhalen) klinkers leggen met boordstenen, ve...
  Op de foto zie je hoe de tuin nu is, op de tekening zijn de ruitjes zijn de klinkers, klinkers heb ik al 10x10x5 cm dik. Na scheiding in appartem...
 • Tuin omploegen bemesten en opnieuw zaaien
  Een 300m2 tuin omploegen,verhogen en bemesten en opnieuw zaaien
 • Renovate our garden
  We want to completely renovate our back garden and want to give it a modern look. its approx 120 m2. there is currently two tree and an old stora...
 • verwijderen wortels bamboo
  moet verwijderd worden met een klein graafmachine. we hebben geen materiaal .groenafval moet worden weggebracht.
 • Tuinschuttingen verstevigen of herplaatsen ( 2x6 meter )
  De verankering in de grond is blijkbaar niet goed uitgevoerd.
 • tuin
  mijn tuin is een oerwoud hoog gras veel onkruid . ja er moet groenafval worden weg gebracht ik heb materialen maar weet niet hoe het werkt. ik...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in tuinwerken in Wommelgem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 10.198 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Wommelgem

Vacature tuinwerken Wommelgem, Vind een job in tuinwerken Wommelgem, Werkaanbiedingen tuinwerken Wommelgem, Jobaanbiedingen tuinwerken Wommelgem, Tuinwerken gezocht Wommelgem,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Wommelgem

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!