10 jobs in tuinwerken in Sint-amands

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Sint-amands

 • Aanleggen nieuwe gazon
  Beste, Wij zouden graag onze gazon heraanleggen. Het betreft een oppervlakte van +/- 140m². Het zou gaan om het afhalen van de oude graszoden ...
 • Boomstronken uitdoen
  We zoeken naar iemand die bij ons in de achtertuin 6-tal dikke boomstronken (van diameter 0.5m - 1m, reeds afgezaagd tot op grond) te kunnen uitdo...
 • Tuin opkuisen, vuil afvoeren en haag
  Ik zoek iemand voor het opkuisen van de tuin en het wegbrengen van het afval, alsook het verder afdoen van een hoge haag.
 • Tuinonderhoud
  Snoeien van hagen, en boom. Groenafval meenemen.
 • Hagen snoeien
  Het werk omvat het snoeien van 2 hagen, ca. 2,5 m hoog en samen ca. 16,00 m lang. Plus het opkuisen en meenemen van het snoeisel. Vorig jaar hee...
 • Leveren en plaatsen van twee houten tuinpoorten
  Wij willen graag twee houten tuinpoorten laten leveren en plaatsen (met betonverankering). We zoeken een stevige, duurzame poort met een eenvoudig...
 • Aanleg gazon voor 900m² (reeds bestaand gazon is kapot)
  Beste, door de grote droogte van 2018 en 2019 is mijn gazon momenteel rampzalig. Ik overweeg dus om alles (zo'n 900m²) te laten omploegen/omspit...
 • folie plaatsen in een gemetste waterbak
  Het waterpeil zakt tot in het midden van de bak. In plaats van de bak opnieuw te cementeren, willen we een folie plaatsen. Wie kan deze klus klare...
 • Zware tuinwerken in Sint-amands (2890)
  Perceel van +/- 15 are waar het onkruid hoog staat zou moeten opgekuist worden met een bosmaaier. Dienstverlener moet zelf bosmaaier meebrengen.
 • Zware tuinwerken in Opdorp (9255)
  Ik ben op zoek naar iemand met een professionele bosmaaier om een perceel van +/- 800 m² kort te maaien (staat momenteel vol met onkruid, bramen e...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in tuinwerken in Sint-amands? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.944 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Sint-amands

Vacature tuinwerken Sint-amands, Vind een job in tuinwerken Sint-amands, Werkaanbiedingen tuinwerken Sint-amands, Jobaanbiedingen tuinwerken Sint-amands, Tuinwerken gezocht Sint-amands,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Sint-amands

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!