11 jobs in tuinwerken in Kapelle-op-den-bos

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Kapelle-op-den-bos

 • Verwijderen coniferenhaag
  Verwijderen haag en meenemen afval
 • Aanleg van terras 25m2
  Ik zoek iemand die een terras van ongeveer 25m2 kan aanleggen. Momenteel staan er nog rodhondendrons die gerooid moeten worden. Hiervoor heb ik ee...
 • oude confinerenhaag verwijderen
  OUde haag : 18 m lengte achteraan in de tuin verwijderen met wortel en al. Zou deze willen vervangen door een beukenhaag. De oude haag is minstens...
 • Verwijderen van een dode buxus, verschillende (sier)grassen en een kleine gr...
  De werken zouden bij voorkeur deze maand of begin oktober uitgevoerd moeten worden. Het groenafval wordt het liefst ook meegenomen.
 • haag bomen afzagen de wortel blijft
  Beste, De haag is ongeveer 10 M lang en zou van de gemeente moeten verwijderd worden. De haag hangt momenteel over het voetpad en hindert de voe...
 • Krulwilg snoeien of kappen tot tegen de grond.
  Boom neemt teveel plaatst in kleine stadstuin. Toegang tot tuin mogelijk via doorgang aan zijkant van woning. Zie foto's.
 • Schutting plaatsen
  Het gaat om een omtrek van ongeveer 40m. Alles wordt weggehaald door mij en u hoeft alleen de schuttingen te plaatsten. Ik zal u foto's sturen v...
 • Put trampoline graven
  Wij willen graag een trampoline ingraven in onze tuin. Er is een put nodig van diameter 3,7m , in het midden 1m diep. Graag ook afvoer van de gro...
 • Hulst verwijderen
  Beste, Wij wensen een vrijblijvende offerte voor een hulst (door de vorige eigenaars gepland in het midden van de tuin). Kan u mij contacter...
 • tuin volledig opknappen en schoonmaken
  Er staan veel onnodige struiken die weg moeten. Ook de verschillende (onkruid)overgewaaide bamboes moeten definitief weg. De bomen (3) moeten word...
 • Groenafval verwijderen
  Groenafval (vorige eigenaar) verwijderen uit droge gracht, achteraan de tuin. 10m lang, 1m breed, 1m diep. Afvoer van afval.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in tuinwerken in Kapelle-op-den-bos? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 9.884 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Kapelle-op-den-bos

Vacature tuinwerken Kapelle-op-den-bos, Vind een job in tuinwerken Kapelle-op-den-bos, Werkaanbiedingen tuinwerken Kapelle-op-den-bos, Jobaanbiedingen tuinwerken Kapelle-op-den-bos, Tuinwerken gezocht Kapelle-op-den-bos,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Kapelle-op-den-bos

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!