12 jobs in tuinwerken in Hoevenen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Hoevenen

 • Tuin werken met machines
  Groenafval weg, tuin mooi snoeien, hek werk en heg verplaatsen, hondenhok en omheining
 • Afvoeren 2 plantenbakken en 1 buitenkachel
  2 plantenbakken (dus bak, zand, planten) en 1 stenen buitenkachel moeten afgevoerd worden. Ik heb geen aanhangwagen en krijg dit niet in koffer auto.
 • Aanleggen terras
  Een betonnen ( en deels uit betontegels) terras dient met natuurstenen tegels bedekt te worden. Het terras is ca 23m² groot en de tegels zijn ree...
 • Snoeien plataan in voortuin
  Beste, Wij zouden onze plataan van ongeveer 10m hoog willen laten snoeien. Dit is 5 jaar geleden gebeurd en hangt nu vol met kleine takjes. D...
 • Heraanleg gazon
  We willen onze gazon laten heraanleggen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter. Wij hebben hiervoor NIET het nodige mate...
 • tuin - vijver -egaliseren pad
  ik zoek een beetje een handige harry , vijver bijsnoeien , padje aan vijver rechtzetten , enz.....
 • Boom weghalen + reparatie afsluiting
  Door een storm is een op onze omheining gevallen. Die boom moet weggehaald worden en de afsluiting moet gerepareerd worden.
 • Plaatsing tuinomheining en poortje
  We zouden graag onze tuin laten omheinen met hout in combinatie met metalen of betonnen palen plus een poortje in hetzelfde materiaal, het gaat om...
 • Afwerken tuin, aanleggen pad, zetten van omheining en plaatsen kunstgras
  Tuin reeds afgegraven. Wil nog extra mankracht vr afwerking zoals hierboven omschreven. Leggen van boordsteen. Pad aanleggen nr achterterras, afb...
 • gazon uitdoen
  ik zoek iemand die 80m2 gazon kan uitdoen tot 10cm a 15cm diep en gelijk kan trekken
 • tuin aanleg
  beste mijn tuin moet volledig aangelegd worden. zie fotos mvg Topal
 • Afgraven voortuin
  De bedoeling is om de voortuin af te graven. Er zijn drie grote eilanden aanwezig van Chinese kamperfoelie die uitgegraven moeten worden. Voorts d...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Hoevenen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.812 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Hoevenen

Vacature tuinwerken Hoevenen, Vind een job in tuinwerken Hoevenen, Werkaanbiedingen tuinwerken Hoevenen, Jobaanbiedingen tuinwerken Hoevenen, Tuinwerken gezocht Hoevenen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Hoevenen

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!