15 jobs in thuiszorg in Kallo

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature thuiszorg in Kallo

 • Hulp bij hulpbehoevende oudere om mantelzorger te ontlasten
  Eenvoudige taken : Kopje koffie geven Boterham Oogje in 't zeil houden Zo kan ik als mantelzorger wat vrije tijd inplannen.
 • Workshop Multimedia
  Wij zoeken iemand die enkele workshops kan aanbieden rond sociale media, werken met smartphone, ... Deze workshops staan open voor iedereen binnen...
 • Workshop of vorming voor kinderen
  Binnen onze wijkwerking willen we ook een programma aanbieden voor kinderen/jongeren. Doe gerust een voorstel qua invulling en we bekijken of dit ...
 • Kalligrafie
  We willen binnen onze wijkwerking enkele leuke workshops aanbieden. Heb jij zin om jouw ervaring te delen?
 • teken- of schilderles
  Eind november starten we een nieuwe warme wijk op binnen Zwijndrecht, waar we de deur openen voor iedereen maar ons vooral ook willen richten op m...
 • Bloemschikken
  Je geeft een wekelijkse workshop bloemschikken, liefst op donderdag, vrijdag of zaterdag.
 • Creatieve workshop in onze Warme wijk
  Kan jij een creatieve workshop aanbieden op onze nieuwe locatie in de Warme wijk op donderdag, vrijdag of tijdens het weekend? Zowel voormiddag, n...
 • workshops voor kinderen rond muziek
  Je geeft een reeks workshops rond muziek op kindermaat in het weekend.
 • Avondworkshop mindfulness
  Je biedt een reeks workshops aan rond mindfulness op een woensdag-, donderdag- of vrijdagavond.
 • Bloemschikken
  Je hebt ervaring in het bloemschikken en biedt op vrijdagnamiddag een workshop bloemschikken aan in ons Warme wijklokaal.
 • Begeleiding bij huwelijk van kleinzoon
  Geachte, we willen onze moeder (grootmoeder) laten begeleiden tijdens de huwelijksplechtigheid op zaterdag 7 augustus 2021. Graag beetje hulp bij...
 • hondenfitness
  Tweewekelijks op donderdag om 13u
 • Hondenfitness
  Tweewekelijkse hondenfitness op donderdagnamiddag.
 • Workshop/vorming in wijkcentrum Nieuwland
  We zoeken iemand om workshop/vorming te geven in ons wijkcentrum in Zwijndrecht. Dit mag gaan van creatieve workshops tot alles wat je binnen je ...
 • Workshops geven in wijkcentrum
  We zoeken enthousiaste mensen die hun hobby of kennis willen delen in één of meerdere workshops in ons wijkcentrum te Zwijndrecht.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in thuiszorg in Kallo? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze thuiszorg zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.97/5 door 16.738 klanten

Populaire zoekopdrachten: thuiszorg jobs in Kallo

Vacature thuiszorg Kallo, Vacatures zorgkundige thuiszorg Kallo, Werkaanbiedingen thuiszorg Kallo, Thuiszorg gezocht Kallo, Betaalde oppas voor ouderen, Senioren oppas vacatures,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature thuiszorg in Kallo

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!