15 jobs voor schrijnwerkers in Outer

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schrijnwerker in Outer

 • Plaatsen binnendeur van zelfbouwmarkt
  Deurkast en lijsten zitten bij de deur
 • 5 deuren plaatsen alsook omlijsting
  nieuwbouw gereedschap meebrengen
 • Voorbereiding installatie lift
  Binnenkort laat ik een lift installeren in een bestaande liftkoker, die nu gebruikt wordt als opslagruimte (3 verdiepingen). De huidige deuren en...
 • Hettich : vouw- schuifdeur beslag herbevestigen
  In keuken herbevestiging van vouw- schuifdeur beslag aan een deur. Graag gereedschap meebrengen
 • menuisier pour escalier chêne massif
  Bonjour, Je recherche un menuisier pour la création et le placement de marché d'escalier en chêne massif. il y a 16 marchés et contre marche.
 • schrijnwerker
  ik heb gereedschap maar of het voldoende is weet ik niet . Graag zou ik de dienst zo vlug mogelijk omdat mijn frigo in de vloer staat
 • vervangen parket en plafond
  had graag prijs voor vervanging parket living 4m60 op5m.50 eiken planken van ongelijke breedtes . 18mm dik afgewerkt met 2lagen satijnolie verw...
 • Reparatie van scharnier van deurtje van badkamermeubel
  Vijs van de scharnier is in het hout (spaanplaat ?) losgekomen. Hierdoor is het deurtje uit haak gekomen. Het deurtje hangt wat los en sluit niet ...
 • Valse televisiewand (3meter)
  We zouden graag een valse televisiewand laten maken van ongeveer 3 meter breed. Eventueel bijkomende zwevende kasten indien dat mogelijk is.
 • Schrijnwerker
  Voor het plaatsen van plafond roostering
 • Roostering plaatsen voor een vals plafon tweemaal 16 vierkantemeter
  Als ook nog zolderverbouwing
 • Deuren vervangen
  Ik heb een buiten- en binnendeur die vervangen moet worden. Zoek iemand die daar wat ervaring in heeft.
 • Appartment in Idegem - deurkader.
  Ik zoek een schrijnwerker voor het maken van 2 nieuwe deurkaders. Na uitvoeren vloer en tegelwerken blijken er 2 deuren niet meer correct te slui...
 • schuine kant zagen
  zoek iemand met een verstelbare zaagtafel die 4 latten in de lengte kan schuin afzagen. kan eventueel ook met topie freesmachine uitgevoerd worden.
 • verschillende kluswerken
  Beste, onze woning werd volledig verbouwd maar er blijven nog een aantal kleine zaken af te werken waar ik graag uw hulp bij heb. Voornamelijk ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schrijnwerker in Outer? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 15.066 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schrijnwerker in Outer

Vacature schrijnwerker Outer, Vind een job als schrijnwerker Outer, Werken als schrijnwerker Outer, Werkaanbiedingen schrijnwerker Outer, Jobaanbiedingen schrijnwerker Outer, Schrijnwerker gezocht Outer,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!