10 jobs voor schilders in Wilsele

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Wilsele

 • schilderen van ramen en luiken
  schilderen van 3 ramen beneden en 3 ramen boven , luiken en voordeur
 • schilderen van verschillende kamers
  Wij zoeken een schilder voor het schilderen van verschillende kamers en gang/traphal. Huis is recent gerenoveerd en muren moet ook nog voorbereid ...
 • Schilderen en licht herstel voordeur in hout
  Voordeur in hout volledig herschilderen en licht herstel. Geen materiaal voorzien.
 • Schilderen living en open keuken .
  De oppervlakte bedraagt +/_ 90 m2. Primer reeds geplaatst. Geen opvulwerk. Geen schildersmateriaal aanwezig. Vloer dient bedekt te worden.
 • Nieuwbouw appartement Primer
  Nieuwbouw appartement duplex 2 slpk, +/- 90m² Schilder gevraagd om primer aan te brengen op muren en plafonds.
 • Verven plafond en muren
  benedenverdieping en 3 slaapkamers| (m2 : 120) plafond en muren verven garage : plaatsen gyproc en verven maand Juli indien mogelijk
 • Houten ramen verf verwijderen en opnieuw schilderen
  Een 20 ramen, meeste van hardhout, grondig aan te pakken door zorgzame proper werkende klussenman. Alles bereikbaar vanop begane grond of van op d...
 • Schilderen van plafonds in appartement
  Ik heb nog verfmateriaal , maar onvoldoende denk ik. Voor de verf zelf moet afgesproken worden Essentieel gaat het om het plafond van de living/...
 • Schilderwerken woonkamer
  We zouden een woonkamer willen laten verven in wit. De ruimte is 8 meter diep en 4 meter breed. De muren zijn ongeveer 3 meter hoog. Er zit nu n...
 • Buitenschilderwerk
  Schuren en schilderen van buiten steunbalken van het dak. Op zich niet erg veel werk maar wel op een hoogte die waarschijnlijk een stelling vergt
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schilder in Wilsele? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 18.460 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Wilsele

Vacature schilder Wilsele, Vind een job als schilder Wilsele, Werken als schilder Wilsele, Werkaanbiedingen schilder Wilsele, Jobaanbiedingen schilder Wilsele, Schilder gezocht Wilsele,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!