12 jobs voor schilders in Vosselaar

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Vosselaar

 • 2 muren schilderen in Living
  2 muren in Living in okergeel schilderen muren ongeveer 4.40 en 1.80 m breed
 • Schilderen van studio
  Nieuwbouwstudio +/- 45m2 moet eerste x geprimerd worden.
 • schilderen
  Afwerking en het verven van het plafond, veranda is 6 lang en 4 meter breed. Er werd nog geen materiaal aangekocht. Muur voorzien van gyproc. We...
 • Aantal kleine schilderwerken
  Keldertrap, plafond keuken,...
 • SCHILDEREN
  Schilderen van woonkamer, trap en overloop, kantoor eventueel slaapkamers geschatte m2 woonkamer 45 m2, trap en overloop 35 m2 , kantoor 24 m2 ...
 • Behandelen van pergola (tuinhuis) aangetast hout
  Het gaat enkel over de balken bovenaan, de grootste gaten zijn opgelost. één balk moet misschien vervangen worden maar dat laten we open. Verder ...
 • Behanger voor muur met fotobehang
  Het gaat over 1 muur in de slaapkamer bestaande uit 4 panden fotobehang.En de living met gewoon vliesbehang van ongeveer 40 vierkante meter. Alle ...
 • Beitsen van tuinhuis
  Ik heb al beits en borstels aangekocht. De achterkant en zijkant van het tuinhuis staat tegen een betonnen schutting. Hier is weinig plaats tussen.
 • Schilderen houten kozijnen ramen, luiken ramen en garagepoort
  Het zijn 16 luiken van ongeveer 1.5m x0.5m ook kozijnen van een aantal extra ramen zonder luiken.
 • Renovatievlies
  Woonkamer (32m2) voorzien van (een gladde) renovatievlies. Gang + trapruimte het oude behang verwijderen en vervolgens voorzien van renovatievlies...
 • Schilderen
  Verf aanwezig, inkomhal muren en plafond schilderen.Graag in Juni
 • Schilderwerken appertement
  Schilder werken in een leegstaan appertement. Betreft : Algemene schilderwerken uit te voeren aan de binnenzijde van uw woning gelegen in de...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schilder in Vosselaar? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 16.712 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Vosselaar

Vacature schilder Vosselaar, Vind een job als schilder Vosselaar, Werken als schilder Vosselaar, Werkaanbiedingen schilder Vosselaar, Jobaanbiedingen schilder Vosselaar, Schilder gezocht Vosselaar,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!