12 jobs voor schilders in Oostakker

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Oostakker

 • Stuk tuinmuur kaleien
  Een stuk tuinmuur moet voorbereid worden (wat restjes cement afkappen, opschuren, wat klimop weg), om dan te kaleien. Het gaat om zo'n 8 m2.
 • Schilder en behangwerken
  Witten plafond en behangen grote lyving, dringend 🤭
 • behangen en schilderen gang
  werken moeten uitgevoerd in de maand juli
 • Schilderen slaapkamer
  Opfrissen van slaapkamer. Schilderen op glasvezelbehang met nieuwe laag. Er komen nieuwe meubelen. De meubels zijn reeds in stock. Zo vlug mogel...
 • Schilderen van gyproc plafond en muur
  Wij zoeken een helper om onze gyproc plafond en muur te schilderen. 1 laag primer 2x eind laag. Alle materiaal is beschikbaar
 • Schilder gezocht
  In de living is er 1 muur dat moet geschilderd worden in kleur + plint verven + afwerking. Graag uit te voeren tegen einde dit jaar.
 • schilderwerken
  1. oliën van ramen en deuren en garagepoort (liefst zo rap mogelijk) 2. tuinhuis (3.25x6.20) (heb nog voorraad verf) 3. slaapkamer herschilderen...
 • Schilder
  Schilderen van de (trap)hal en plafond badkamer. Eventueel kleine kluswerkjes (silicone, kasten ophangen en monteren)
 • Schilderen en kleine herstellingen
  Het gaat hier dus om een nieuw huis dat ik heb aangekocht, 5 jaar geleden gerenoveerd maar nooit geschilderd. Vraag is dus voor het schilderen e...
 • Schilderen
  Het herstellen van pleisterwerk , vastmaken van plinten en moluren en schilderen van een tienerkamer .
 • Schilderwerken
  Afwerken slaapkamer (2 kleinere muren en 1 grote met raam in, ca 15 m²) afwerken gang (1e laag gehad, ca. 10 m²) voorbereiding en schilderen...
 • Bepleisteren
  Her bepleisteren van uitgebroken plinten, +/- 8cm hoog, +/- 30 lopende meter. PS is wel dringend, want op 4 & 5 april komt de nieuwe vloer. Grt....
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schilder in Oostakker? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 18.682 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Oostakker

Vacature schilder Oostakker, Vind een job als schilder Oostakker, Werken als schilder Oostakker, Werkaanbiedingen schilder Oostakker, Jobaanbiedingen schilder Oostakker, Schilder gezocht Oostakker,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!