15 jobs voor schilders in Berlingen

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Berlingen

 • schilderen en behang
  Schilderwerk en behang van een living en gang. Ook schilderen van 2 schuifdeuren en 1 gewoon. Ik heb niet eigen material. Eventuele bijkomende ka...
 • Schilderwerken huis
  Beste Ik verhuis in oktober naar een woning van 12 jaar oud in Paal.  Ik ga ervan uit dat vrijwel alles zal geschilderd moeten worden. Bened...
 • Binnenhuisschilder (liefst gepensioneerde)
  Gevraagd : schilderen woonkamer + plafond / schilderen van keukenmuren + plafond / schilderen van hall + plafond oppervlakte woning : plafond ...
 • Behang in op 2 muuren anbrengen
  Graag een offerte voor aanbrengen van photo-behang zoals in de bijlage op twee muren in twee kamers. Graag een bezoek om te kijken. Bedankt!
 • Verver/behanger gezocht voor nu in maart 2021
  Geen materiaal. Veel werk: 5 deuren en deurlijsten verven, plafonds verven van living, keuken, toilet, inkom/gang, 2 slaapkamers en badkamerplafon...
 • Verven
  Graag hadden we een prijs voor het verven van binnendeuren Behangen van vliesbehang
 • Verf- en behangwerken
  Het appartement heeft een oppervlakte van 120m2.
 • Schilder
  Schilder met 10 jaar ervaring.alle schilderwerk! -plafond -muur -deuren -ramen
 • Schilder
  redelijke prijs schoon vakmanschap
 • schilderwerk keuken/veranda
  Beste, wij hebben een nieuwe keuken en veranda geplaatst. Wij zoeken iemand die het schilderwerk van het plafond in de veranda en het plafond en m...
 • schilderen plafonds
  plafonds van 2 ruimten schilderen - ca. 50 m2 - reeds eerder beschilderd
 • Binnenhuis schilderwerken
  Slaapkamer jongens, berging en dressing hebben nieuwe laag verf nodig
 • Behangen en plafond schilderen
  Nog niets van materiaal voorzien want ik weet nog niet welk en hoeveel nodig is Hal 4m op 3m met een doorgang en 6 deuren en gang 1,20m breed op ...
 • buiten schilderen
  Heb geen gerief . het gaat om een volledige buiten schildering alles is benden ,graag een offerte aub
 • Klussen - Schilder in Koersel (3582)
  Behang verwijderen, eventueel plamuren en schilderen van badkamer, berging en toilet. Materialen zelf mee te brengen, behalve de verf.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schilder in Berlingen? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 15.752 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Berlingen

Vacature schilder Berlingen, Vind een job als schilder Berlingen, Werken als schilder Berlingen, Werkaanbiedingen schilder Berlingen, Jobaanbiedingen schilder Berlingen, Schilder gezocht Berlingen,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!