9 jobs voor privé koks in 's gravenwezel

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature privé kok in 's gravenwezel

 • Kokkin aan huis
  Mijn vrouw verjaart 16 November en ik dacht dat eens een week lang niet moeten koken een geweldig kado zou zijn. Zij eet geen koolhydraten, wel a...
 • Dagelijkse gezonde maaltijd met veel groenten
  Beste, Bent u een keukenprinses met interesse in gezonde voeding? Kookt u graag met verse groenten voor 3 hongerige maar erg dankbare studenten...
 • namiddag hulp - 3x per week - regio Schoten
  Goedemiddag! Wij zoeken een vaste, lieve hulp die 3 namiddagen per week een paar uurtjes kan komen helpen met het koken/opruimen/entertainen/n...
 • bbq of tuinfeestje aan huis
  We willen op 30 mei een verjaardagsfeestje doen aan huis voor 10 personen. Ev iemand die komt BBQen. Kan u daar een offerte voor maken?
 • Japanse chef aan huis
  Graag zouden we morgen gebruik maken van een Japanse chef die een Japans menu voor 4 personen komt bereiden bij ons thuis.
 • Top feest
  Exclusief voor. familie van 12personen. Prijs onbeperkt . Begin september 21.
 • Chef-kok aan huis
  16 maart, 1 huishouden, volledig anoniem. Ter ere van een jubileum.
 • Veganistische kok(kin) gezocht voor gezin
  Wij zijn een koppel met een zoontje van 19 maanden en zoeken iemand met een passie voor gezonde pure ingrediënten en veganistisch koken. Wij zoud...
 • Koken
  Koken voor kersverse ouders
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als chef kok in 's gravenwezel? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze privé koks zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 8.742 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs privé kok in 's gravenwezel

Chef kok 's gravenwezel, Vacature kok 's gravenwezel, Vind een job als privé kok 's gravenwezel, Werken als privékok 's gravenwezel, Jobaanbiedingen privé kok 's gravenwezel, Kok gezocht 's gravenwezel,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature privé kok in 's gravenwezel

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!