12 jobs voor privé koks in Oppuurs

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature privé kok in Oppuurs

 • Koken voor team leerkrachten
  Op dinsdag 5 oktober om 12u, tot 13u30.voor een groep van ongeveer 10 personen.
 • Koken voor team leerkrachten
  Op dinsdag 5 oktober om 12u, tot 13u30.voor een groep van ongeveer 10 personen.
 • Kok
  Kok gezocht om op zondag 19 september een buffet te verzorgen (bijvoorbeeld tapa's, andere ideeën zijn ook zeer welkom) voor 12 personen. Volledig...
 • keukenhulp
  We zoeken extra handjes om onze keuken te ondersteunen, Je hoeft niet te koken maar onze koks een helpende hand toe steken, opleiding is inter...
 • Kok/traiteur aan huis
  Beste, wij geven een verjaardagsfeestje voor mijn grootmoeder, met de familie, in de tuin voor 17 personen. Graag hadden we een traiteur/kok die d...
 • kok, hulp-kok, chef-kok
  Beste, Ben jij gemotiveerd en dynamisch? Werk jij graag met (h)eerlijke producten? Is koken een passie voor jou? Kan je zelfstandig en in team...
 • Kok gezocht
  Wij zijn op zoek naar een kok(kin) om regelmatig 's avonds te komen koken. Wij houden van fijne Franse keuken.
 • kok(kin) gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand met ervaring liefst van in een restaurant om te komen koken. Moet niet dagelijks zijn maar mag wel.
 • kok gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand die 's avonds kan komen koken oftewel elke dag ofwel door een aantal gerchten op voorhand klaar te maken die kunnen opg...
 • etentje met vrienden voor verjaardag
  het zou gaan over 15 november Voor 6 volwassenen en 3 kinderen Een gezellig etentje bij mij thuis voorgerecht hoofdgerecht en dessert Wat zou ...
 • Oudejaarsavond kok aan huis
  Graag offerte oudejaarsavond kok aan huis: 10 personen Exclusief drank
 • Hulp voor huishouden allerlei
  Ik ben langdurig ziek en kan zelf weinig in het huishouden doen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als chef kok in Oppuurs? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze privé koks zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 5.806 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs privé kok in Oppuurs

Chef kok Oppuurs, Vacature kok Oppuurs, Vind een job als privé kok Oppuurs, Werken als privékok Oppuurs, Jobaanbiedingen privé kok Oppuurs, Kok gezocht Oppuurs,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature privé kok in Oppuurs

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!