12 jobs voor poetsvrouwen in Outer

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature poetsvrouw in Outer

 • poetshulp woning
  Wij hebben door onze drukke activiteiten weinig tijd om zelf te poetsen. Daarom zoeken we iemand die ons hierbij kan helpen en onze woning wekelij...
 • kuisen ramenpoetsen
  tijdelijk poetsen door een val ben ik bedliggend .Anders doe ik alles zelf nog .Nieuwbouw Een grote brave hond in huis
 • poetshulp
  ofwel 4 u ofwel 8 u ofwel 12 u per week
 • Zaterdag poetsen
  Schuren van de keukenvloer hoort erbij. Geen matten aanwezig Zaterdag tussen 11u en 16u kan er gepoetst worden 2 à 3 uur poetsen tussen bovens...
 • Zoek poetshulp voor bedrijf en privé.
  Algemenen poetshulp voor ééns om de twee weken. Moet op factuur zijn. Min. 4 uur, max. 8 uur de dagen dat ze komen. Afhankelijk van en op voorhand...
 • Poetshulp
  Hallo Wij zijn een gezin van 4 En zoeken hulp in het huishouden vanaf eind september bij voorkeur iemand die op regelmatige basis kan langskomen.
 • Dringend op zoek naar een schoonmaker
  Wij zijn dringend op zoek naar iemand met ervaring die efficiënt kan strijken en schoonmaken in een privéwoning. We hebben gehoorzame honden en id...
 • Vaste huishoud(st)er
  Beste, opzoek naar een huishoud(st)er in vast dienstverband. Onderhouden woning, voorbereiden van gezonde maaltijden, huishoudelijke taken zal beh...
 • Poetshulp gezocht 4 a 5u/ 2 weken.
  Beste, Ik ben opzoek naar een poetshulp die om de 2 weken (dus zo een 2x per maand) de grondige kuis komt doen. Zelf kuis ik intussen natuurli...
 • Apartement kuizen
  Geen bang hebben van een kat
 • Poetshulp
  Poetshulp met dienstencheques gezocht 4 uur per week. Woensdagnamiddag os vrijdag, liefst nederlandstalig
 • POESTVROUW 4 uur per week te Pamel
  Ik zoek poestvrouw op vrijdag vanaf november gedurende 4 uur later kan dit 8 uur worden.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als poetsvrouw in Outer? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze poetsvrouwen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 7.678 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs poetsvrouw in Outer

Vacature poetsvrouw Outer, Vind een job als poetsvrouw Outer, Werken als poetsvrouw Outer, Jobaanbiedingen poetsvrouw Outer, Poetsvrouw gezocht Outer, Poetshulp gezocht Outer,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature poetsvrouw in Outer

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!