8 jobs voor nannies in Ronse

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature nanny in Ronse

 • Vaste nanny voor zoontje 6 jaar
  Ik ben op zoek naar een nanny, iemand die mijn zoon kan gaan halen van school en thuis huiswerkbegeleiding. Mijn zoontje is 6 jaar oud. Leuke mann...
 • Oppas voor maandag en woensdag
  Ik zoek een babysit voor mijn 2 kindjes : Arne (7 jaar) en Saartje (5 jaar) Enkel voor maandag en woensdag en meestal heel vroeg te beginnen (va...
 • Ik heb niet altijd tijd om boodschappen te doen of andere dingen wil zelf no...
  Niet veel suiker nergens allergische aan
 • opzoek naar een job
  ik ben 21 jaar ik ben het meest beschikbaar tijdens de week-ends ik heb geen bepaalde uren maar niet boven de 21u als het kan ik heb nog geen r...
 • Oppas voor de vroege ochtend
  U moet beschikbaar zijn in de vroege ochtend rond half half 6 wanner ik de vroege dienst heb.een eigen vervoer beschikken. Wat u zal doen is de...
 • Lieve oppas nodig voor 3dagen in de week
  Wij zijn opzoek naar een lieve oppas die schikt over een rijbewijs B om de kindjes van school op te halen vanaf 16u en met hun leuke dingen wil do...
 • Babysit
  Occasionele oppas voor een jongen van 2jaar en meisje van 9 maanden.
 • Opvang na school
  Ronse - nul vier zeven twee / vier acht . Zeven vier . Zeven zes - Elke werkdag zoek ik een hulp van 17u tot 19u als ik dus thuis kom van het werk...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als nanny in Ronse? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze nanny's zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 2.834 klanten

Populaire zoekopdrachten: nanny jobs in Ronse

Vacature nanny Ronse, Vind een job als nanny Ronse, Werken als nanny Ronse, Werkaanbiedingen nanny Ronse, Jobaanbiedingen nanny Ronse, Nanny gezocht Ronse,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature nanny in Ronse

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!