14 jobs voor naaisters in Neder-over-heembeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature naaister in Neder-over-heembeek

 • broeken aanspannen
  Hallo ik ben wat vermagerd en dus passen mijn broeken (die ik nog niet wil weggooien) niet meer zo heel erg goed. Ik vroeg me dus af of het mo...
 • Kleine aanpassing kleed
  Decolte van kleed iets te diep en graag wat dichtnaaien. Ik kan me verplaatsen, kleed brengen. Graag voor zaterdag 25/09.
 • Herstellen jasje, binnenvoering + retouch aan bron
  Indien u in de buurt van Grimbergen woont, graag contact opnemen Dank je ! 😊
 • Gordijnen inkorten
  Beste, Ik heb 3 paar gordijnen van ikea die ik wil laten inkorten. Kan ik hiervoor bij u terecht? Hoeveel zou het kosten aub?
 • Gordijnen inkorten
  Beste, Ik heb 3 paar gordijnen van ikea gekocht. Ze zijn 3 meter lang & ik zou ze graag willen laten inkorten tot 2m40. Lieft zo snel mogelij...
 • Naaien baby-/kinderkleding
  Hallo! Wij zijn midden in de coronacrisis een webshop gestart. wij maken zelf babykleding maar wegens vele orders zoeken wij helpende handjes. We ...
 • Initialen borduren mondmaskers
  45 mondmaskers borduren met initialen van onze 2 namen en datum voor de burgerlijke trouw en onze toeschouwers aub.
 • Gordijnen maken
  ik heb eigen stof voor buitenkant en stof. Gordijnen op gordijnroede. Voor die 2 ramen op foto, al denk ik best wel tot aan de grond
 • Overgordynen inkorten
  Overgordynen aan elkaar stikken en inkorten
 • deskundig vermaken/aanpassen van kledij
  Hallo, Ik ben naar een deskundig persoon op zoek die kan helpen bij het vermaken van aangekochte kleding bvb versmallen van de taille van een bro...
 • 6 stoffen mondmaskers nodig
  Zo snel mogelijk
 • Prijs voor 2 broeken in te korten
  Prijs voor 2 broeken in te korten. Kan ze ook komen brengen en afhalen.
 • Nieuwe rits in anorak
  tegen 23/1
 • inkorten galajurk
  de jurk voor mijn dochter voor haar eindejaarsbal zou moeten worden ingekort satijnachtige stof met daarbovenop een soort tule
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als naaister in Neder-over-heembeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze naaisters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 2.494 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs naaister in Neder-over-heembeek

Vacature naaister Neder-over-heembeek, Vind een job als naaister Neder-over-heembeek, Werken als naaister Neder-over-heembeek, Werkaanbiedingen naaister Neder-over-heembeek, Jobaanbiedingen naaister Neder-over-heembeek, Naaister gezocht Neder-over-heembeek,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!