11 jobs voor klussers in Vliermaal

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature klusser in Vliermaal

 • Leggen van nieuwe kabel voor spa op terras
  Er dient vanuit de meterkast een 5G2,5 kabel getrokken te worden vanuit de meterkast naar het terras. Dit kan via binnen of buiten langs gevel. Op...
 • Schutting materiaal+plaatsing
  Graag ontvangen wij aanbiedingen voor het leveren en plaatsen van een schutting. Het gaat over een lengte van ongeveer 10 meter. (6 platen in een...
 • Monteren van een gardenas tuinhuis 8x3, plat dak
  Betonnen vloerplaat is reeds aanwezig Gereedschap ter montage meebrengen Uitvoering: vanaf 18/02
 • Badkamer renovatie
  Graag wil ik mijn badkamer renoveren nieuwe leidingen douche wc
 • kleine elektriekwerken
  stopkontakten plaatsen
 • Inbouwkast onder de trap
  Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen om kasten te maken onder de trap.
 • Sanitair en elektriciteitswerken
  Goedemiddag, Voor een bijkeuken heb ik iemand nodig die de elektriciteitswerken en sanitair (aansluiting water) kan doen. Er zouden dus zeker ...
 • Herstel diepvries
  Beste, We hebben een Amerikaanse frigo gekocht via een veiling. Deze was nieuw maar het diepvries gedeelte heeft nooit gewerkt.
 • Dag vervangen van houten schuurtje
  Dag, Ik zoek iemand om het dak van mijn houten schuurtje te vervangen, het is wel zeer dringend . Momenteel liggen er roofing golfplaten op, maa...
 • Lekkende kraan
  Wij hebben een lekkende kraan die we niet kunnen afsluiten ... er gaat dus veel water verloren ! Wij zijn dus dringend op zoek naar iemand die di...
 • snoeiwerk in tuin
  klusjes dienen te worden met gereedschap die voldoet om de werken te kunnen uitvoeren . opruiming van het afval eventueel over brengen naar cont...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als klusser in Vliermaal? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klussers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 16.136 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs klusser in Vliermaal

Vacature klusser Vliermaal, Vind een job als klusser Vliermaal, Werken als klusser Vliermaal, Werkaanbiedingen klusser Vliermaal, Jobaanbiedingen klusser Vliermaal, Klusser gezocht Vliermaal,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!