12 jobs voor klussers in Boekhoute

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature klusser in Boekhoute

 • Klusjes Zilvertorens Boekhoute
  Voor één van onze bewoners ben ik op zoek naar iemand om kaders op te hangen. Ook af en toe eens een lamp vervangen of kleine klusjes uitvoeren ...
 • Cementering plint scoutslokaaal
  We zoeken iemand, hobby-stukadoor-plamuurder of klusjesman, die een gecementeerde plint kan uitvoeren met Putzuna HY . De scouts-vrijwilligerspl...
 • Montage tuinhuis
  Hallo, Graag forfaitaire prijs voor het monteren van een tuinhuis in kunststof op een bestaand terras (tegels) : KETER Artisan 117, afmetingen ...
 • Plamuren + schilderen garage
  Wij zoeken iemand die de garage volledig kan plamuren en nadien kan schilderen. Grote garage van ongeveer 10m x 4m.
 • Openen dicht gepleisterde rolluikbak / vervangen lint
  Betreft rolluikbak die is dichtgemaakt met hyproc . Dient deels geopend te worden en na vervangen rolluik lint terug hersteld te worden . Benod...
 • afvoeren / collectoren plaatsen
  Plaatsen van afvoerleidingen douche-bad en collectoren water. Het is een nieuwbouw waarbij ik reeds zelf veel deed maar ik raak nu een beetje in t...
 • loodgieter
  Betreft nieuwbouwwoning waarbij ik veel zelf doe. Ik heb reeds materiaal voor sanitair en ventilatie aangekocht en ben/was van plan om veel zelf ...
 • Plaatsen badkamermeubel
  Plaatsen van badkamermeubel: wastafel en spiegelkast
 • Renovatie
  Alleen isoleren van plafond en plafond vezelplaten insteken en laminaat leggen voor vloer van kinderkamer.
 • plaatsen schouwkap op schouw
  wij hebben 2 stuks nieuwe iniox schouwkappen en de vraag is of U dit voor ons plaatsen op de 2 schouwen op het dak van ons huis.
 • Verlegen en samenbrengen electriciteitsleidingen
  Oud vorig plafond uitbreken en verleggen van electriciteitsleidingen.
 • Plaatsen tuinafsluiting
  Afsluiting tuin plaatsen 10 meter
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als klusser in Boekhoute? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klussers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 26.458 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs klusser in Boekhoute

Vacature klusser Boekhoute, Vind een job als klusser Boekhoute, Werken als klusser Boekhoute, Werkaanbiedingen klusser Boekhoute, Jobaanbiedingen klusser Boekhoute, Klusser gezocht Boekhoute,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!