11 jobs voor informatici in Middelkerke

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature informatica diensten in Middelkerke

 • Printer is niet aangesloten
  Ik ben pas verhuisd en heb in mijn nieuwe omgeving enkel wifi, ik weet niet hoe mijn printer draadloos aan te sluiten en ook niet om mijn oude com...
 • leren werken met linkedin
  Voor bij te blijven had ik wat vragen rond Linkedin. Om mijn cv en vorige jobs in de kijker te zetten. Wie kan mij hierbij helpen?
 • verloeren data opnieuw bereikbaar maken
  Alle persoonlijke files zijn verdwenen. Heb heropgestrat maar vind niks en nochtans krijg ik mijn gegeve,ns van gmail nog op gsm en kan ik Whatsap...
 • QFORCE 17INCH MOEDERBORD KAPOT
  MOEDERBORD MOET VERVANGEN WORDEN; LAPTOP START NIET MEER OP ; QFORCE 17 INCH LAPTOP; IK KAN OOK ZELF OP VERPLAATSING KOMEN;
 • Herstellen pc Bak
  Ik ben op zoek naar iemand die een Pc Bak kan herstellen. De aan en uit knop gaat steeds uit. Start niet meer op.
 • Ik heb een Sony viao pc laptop .op een bepaald moment vraagt de laptop via e...
  Is deze pc nog te herstellen? Kan ik mijn gegevens nog op halen , om over te zetten op een nieuwe pc ? Wat is de reoarariekost ?
 • Laptop scherm
  Beste wat is de prijs om een laptop scherm te herstellen van een acer aspire 5 Mvg kris
 • laptop zeer traag
  denk dat het mijn harde schijf is
 • Hi Sierra op MacPro 3.1 installeren
  Beste, ik probeerde El Capitan op mijn MacPro 3.1 herinstalleren maar dat lukt niet. Nu zou ik gepatcht Hi Sierra schoon laten te installeren. ...
 • windows 7
  windows 7 word niet meer ondersteund,aldus problemen met voornamelijk geen Skype geen pdf mails geen 2DE hands site schrijfruimte word bepe...
 • Stopzetting voor Windows XP in april
  Ik heb vernomen dat Windows XP vanaf april niet meer ondersteund wordt. Wat betekent dit voor mijn computer? Kan ik die verder veilig gebruiken of...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als informaticus in Middelkerke? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze informatici zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 17.102 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs informatica in Middelkerke

Vacature informatica Middelkerke, Vind een job als informaticus Middelkerke, Werken als informaticus Middelkerke, Werkaanbiedingen informaticus Middelkerke, Jobaanbiedingen in informatica Middelkerke, Informaticus gezocht Middelkerke,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature informatica in Middelkerke

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!