15 jobs in huishoudhulp in Boutersem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: huishoudhulp vacatures in Boutersem

 • huishoudhulp gezocht: 4 uur/week of 4 uur/2 weken
  Beste, Wij zijn een gezin van 3 personen en zoeken een schoonmaakhulp. Iemand die een halve dag om de 2 weken kan komen zou ons al helpen. Het ...
 • poetshulp
  Gezocht: tweewekelijks poetshulp, 4uur. Graag voormiddag bij voorkeur op donderdag of vrijdag. Wij hebben een kat en zijn niet-rokers.
 • reparatie
  Heb een vestje waar een nieuwe rits in zou gezet worden ! liefst zo snel mogelijk natuurlijk !
 • Poetshulp
  Beste, Wij hebben een Kiné praktijk en boven is de privé. Kortom de volledige woning zou gekuist moeten worden 1x per week alsook de strijk om ...
 • Poetsvouw/man gezocht regio Boutersem
  Beste, We zoeken een poetshulp voor ons huis. Standaart woning met 3 slaapkamers. totale oppervlakte is 120m². Graag wekelijks op vrijdag nami...
 • Poetshulp gezocht
  Meer info via telefonische afspraak.
 • poetshulp
  Wij zoeken poetshulp, vaste dag, wekelijks, 4 uur in de voormiddag
 • strijk afhalen -en terug brengen
  Hallo, graag een prijsvoorstel voor het ophalen, het strijken terug brengen van de strijk aub ?
 • Looking for Household - 1x/week
  Ik ben op zoek naar een beetje hulp bij het schoonmaken van mijn huishouden. Meestal: > stofzuigen en reinigen van de vloer (1x / week) > schoon...
 • Huishoudster te Boutersem
  We zoeken een huishoudhulp voor 16-20h/week; elke morgen van 9h tot 12h30/13h . Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poe...
 • Huishoudhulp moderne nieuwbouw vertrijk
  Dringend 4 a 6 uur per week
 • Gezocht kuis en strijkhulp Kumtich (3300)
  Vaste wekelijkse kuis en strijkhulp gevraagd ongeveer 6 tot 8u per week
 • Schoonmaken - Huis/appartement in Kumtich (3300)
  Ik zoek iemand die graag kuist en die op zaterdag om de twee weken beschikbaar is ! Dit om ons huisje te doen blinken! Liefst iemand die toch al e...
 • Schoonmaken werf houtskeletbouw in Roosbeek (3370)
  We zijn een houtskeletbouw aan het zetten en kunnen een handje hulp gebruiken let het schoonmaken. De werf is NIET zo vuil als een traditionele w...
 • Huis volledig schoonmaken voor verkoop
  Ik zoek 1 tot 2 mensen om mijn huis volledig te poetsen voor verkoop. (3 kamers, badkamer, keuken, living, garage en berging)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudhulp in Boutersem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudhulp zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 11.920 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudhulp in Boutersem

Vacature huishoudhulp Boutersem, Vind een job als huishoudhulp Boutersem, Werken als huishoudhulp Boutersem, Werkaanbiedingen huishoudhulp Boutersem, Jobaanbiedingen huishoudhulp Boutersem, Huishoudhulp gezocht Boutersem,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!