9 jobs voor hondentrimmers in Hoboken

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondentrimmer in Hoboken

 • Hond wassen en trimmen
  De hond is 11 jaar en van middelmatige grote
 • Knippen van een Malteser
  Liefst tot 27/07, wat is de prijs daarvan? Alvast bedankt!
 • Knippen van een Malteser
  Knippen van een Malteser liefts tot 27/07, kunnen jullie mij ook inlichtingen hoeveel gaat dat kosten? Alvast bedankt
 • Hondentrimmer
  1 hond,7 kilo, een kruising
 • trim-scheerbeurt voor klein hondje
  ik zoek voor mijn senior hondje dringend een hondentrimster-trimmer, hij is een kleine terrier mix van 5 kg, liefst regio van 2660 aangezien ik ge...
 • Hondentrimmers
  Ik heb een hondje geadopteerd, een Shih Tzu , 10 jaar is ze en ze is nooit goed verzorgd geweest door de vorige eigenaar en ze moet nog een operat...
 • Trimmen van 2 hondjes
  Trimmen van 2 hondjes, maar de shi-tsu zou eerst moeten gedaan worden, ze zijn zeer lief 😍😍😍 Groetjes, Van den broeck wendy Nachtegaal 6 bu...
 • Was en verzorging van 2 kleine aussi
  Ik heb 2 mini aussi. Deze moeten geknipt en gewassen worden. Verdere verzorging laat ik aan de kenners over. Gr walter willems
 • Rosie
  Het betreft een chihuahua, halflangharig. Zou wat bijgeknipt moeten worden. Pels staat ook heel ruig. Ik weet niet of daar iets aan te doen valt ?
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als hondentrimmer in Hoboken? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondentrimmers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 1.340 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondentrimmer in Hoboken

Vacature hondentrimmer Hoboken, Vind een job als hondentrimmer Hoboken, Werken als hondentrimmer Hoboken, Werkaanbiedingen hondentrimmer Hoboken, Jobaanbiedingen hondentrimmer Hoboken, Hondentrimmer gezocht Hoboken,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondentrimmer in Hoboken

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!