8 jobs met honden - Hondenoppas worden in Dikkelvenne

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Dikkelvenne

 • Hondenoppas tijdens vakantie
  We zoeken een lieve oppas voor onze hond Djenzy, een labradoodle reu van 7 maand tijdens onze vakantie van 23 juli tem 04 augustus 2022. Djenz...
 • logeren van een hondje
  wij hebben een chihuahua reu van 13 jaar oud zeer sociaal en zindelijk speels maakt haast geen lawaai is ingeënt wij zoeken iemand die onze hondje...
 • Vakantie-opvang
  Van 20-31 /7 zoeken wij opvang voor onze bruine labrador van 2 jaar
 • Oppas voor mijn kleine tshi tzu
  Wij gaan binnen 2 weken 1 week opreis en zijn nog niet zeker of mijn kleine man mee mag gaan. Hij is 10maand oud is zeer lief en zeer aanhankelijk...
 • Opvang gezocht vr mijn 2 Goldens van 15 tem 23 aug
  Hallo, Ik heb twee lieve Golden Retrievers waarvoor ik opvang zoek van 15 tem 22 of 23 aug. Jax is een rustige gecastreerde reu van 6 jaar, hij...
 • 2 namiddagen oppas voor 2 kleine hondjes
  Ik heb 2 Cavalier Kind Charles en zoek oppas voor hen op woensdag en vrijdag vanaf ongeveer 11-12u tot rond 18-19u. Ik wil ze tot bij de oppas br...
 • Wie komt er aan huis op hondjes letten tijdens vakantie?
  Opvang tijdens vakantie bij ons in huis wegens verschillende honden...
 • bordercollie 5maand
  we zoeken oppas op 3 verschillende dagen in juli
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als hondenoppas in Dikkelvenne? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 12.208 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Dikkelvenne

Vacature hondenoppas Dikkelvenne, Jobs met honden Dikkelvenne, Vind een job als hondenoppas Dikkelvenne, Werken als hondenoppas Dikkelvenne, Werkaanbiedingen hondenoppas Dikkelvenne, Hondenoppas gezocht Dikkelvenne,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Dikkelvenne

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!