8 jobs met honden - Hondenoppas worden in Deurle

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Deurle

 • Dagelijks eten geven aan de kat
  Periode van 16 juli tem 2 augustus Onze kat heet Micha en is ongeveer 10 jaar oud. Ze is schuchter maar eenmaal ze je wat vertrouwd, is ze ze...
 • oppas iemand met ervaring verschillende honden
  overnachten en overdag enkele uren bezig zijn met de honden. In totaal 8 honden. Van 2 september tot en met 10 september. gratis eten bijgest...
 • Dog catsitter
  Iemand die bij thuis slaapt
 • Oppas dieren vzkantie
  Dag Laura Ik moest blijkbaar een andere advertentie aanmaken want wanneer ik een kandidaat selecteerde, kon ik blijkbaar de tweede niet meer sele...
 • Oppas/ huisbezoek thuis hond, 2 katten, kippen
  Beste Wij zijn op zoek naar iemand die tijdens onze reis (13/8 tot en met 28/8)dagelijks onze hond (Newfoundlander) en 2 katten bezoekt, voert, e...
 • Dogsitting bij ons thuis
  dog sitting thuis voor een paar dagen + inslapen. Hondjes kunnen ook alleen blijven, dus de sitter kan overdag het huis uit. eind juli.
 • Oppas voor mijn blind hondje
  Oppas Max 4 dagen per week . Mijn hondje is 12j en blind, heel aanhankelijk.
 • Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden
  Beste, Deze zomer gaan we voor 14 dagen op reis. Aangezien we zeer lang moeten reizen met de auto zouden we liever onze Chocolat Labrador , Lilo...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als hondenoppas in Deurle? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 10.386 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Deurle

Vacature hondenoppas Deurle, Jobs met honden Deurle, Vind een job als hondenoppas Deurle, Werken als hondenoppas Deurle, Werkaanbiedingen hondenoppas Deurle, Hondenoppas gezocht Deurle,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Deurle

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!