10 jobs voor elektriciens in Melsen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature elektricien in Melsen

 • Aansluiting electriteitskakel aan zekeringkast
  Bestaande elektrische draad ligt klaar (van bij de bouw van het huis) en gaat onder het huis door naar de garage. Deze werd echter nooit aangeslot...
 • RS232 kabel volgens aansluitschema
  Graag had ik iemand gevonden die mij een RS232 kan solderen volgens bijgaand aansluitschema.
 • Plaatsen opbouwspots
  Plaatsen van 10 opbouwspots en 1 luster in nieuwbouwappartement. Spots zijn reeds aangekocht. Uitvoering asap. Graag prijs per uur, all in.
 • Lichtschakelaars
  Vervangen van 7 drukschakelaars (zie foto) door telkens een gewone schakelaar (zie ook foto)
 • Installatie vaatwasser
  Juist installatie vaatwasser
 • Dampkap + lichtschakelaars repareren
  1)Onze dampkap bestaat uit een ventilator (DACW 1000 van Ventomatic) en een aansturing. De ventilator dateert van 2017 en ziet er nog splinterni...
 • Electriciens gezocht
  Wij zoeken electrciens voor het plaatsen van digitale meters in opdracht van Netbeheerders. Tot 500 vacatures!
 • herstellen elektrich vuur
  Wij hebben op de badkamer een elektrisch vuur in buisvorm tegen de muur. Het bakje van dit toestel heeft kortsluiting gegeven en werkt dus niet m...
 • Plafondlampen plaatsen.
  In appartement (1ste verd), heb ik verlichting nodig. Ik denk eraan om enkele plafondlampen (Led) te plaatsen (zie foto). Eventueel ook een lust...
 • Wijnkast Dunavox
  Wijnkast Dunavox type OX-143-392K. De Led-lichtjes werden eerst onleesbaar, omdat deeltjes uitvielen. Vervolgens warmden de wijnflessen op in pla...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als elektricien in Melsen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze elektriciens zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 20.248 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs elektricien in Melsen

Vacature elektricien Melsen, Vind een job als elektricien Melsen, Werken als elektricien Melsen, Werkaanbiedingen elektricien Melsen, Jobaanbiedingen elektricien Melsen, Elektricien gezocht Melsen,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!