8 jobs voor dogwalkers in Schore

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature dogwalker in Schore

 • Gewenning grote hond
  Intensief hond leren gewoon worden aan verschillende prikkels bij het wandelen. Hele lieve meid van ongeveer 40kg, zeer enthousiast. Ze leert ook ...
 • Hond uitlaten
  Hallo, ik heb een Golden retriever ollie van 2 jaar een half. Ik moet morgen langer werken en zoek iemand om mijn hond uit te laten.
 • dagelijkse wandeling met Lotje
  Lotje is een Frans Bulldog van 14 maanden. Aangezien haar baasje tijdelijk niet kan gaan wandelen omwille van rugproblemen, zoek ik iemand die dit...
 • Dieren - Wandelen met de hond
  Zijn er hondenliefhebbers met vrije tijd om onze hond van 10 jaar uit te laten terwijl wij aan het werk zijn ? kan je dit weekend zaterdag tot en ...
 • Honden uitlaten
  Dag iedereen! Ik werk voor het lokaal dienstencentrum van Diksmuide. Echter ben ik op zoek naar iemand die het ziet zitten om de 2 honden van ...
 • Wandelen mee 2 hondjes
  2 Maltezers meus 8 jaar jongen 3 jaar
 • Hond buiten laten terwijl ik werk
  Mijn hond is 13 jaar en kan niet zo lang binnenblijven ik woon nu op appartement ik vertrek om 7 en kom om 19 u thuis weekend ben ik thuis zoek i...
 • Wandelen met whippet
  ik werk in colruyt nieuwpoort en heb heel variërende uren. Zoek iemand die tijdens de werk uren minstens 2 maal mijn hond kan uitlaten. Hij is lie...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als dogwalker in Schore? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dogwalkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 11.470 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dogwalker in Schore

Vacature dogwalker Schore, Vind een job als dogwalker Schore, Werken als dogwalker Schore, Werkaanbiedingen dogwalker Schore, Jobaanbiedingen dogwalker Schore, Dogwalker gezocht Schore,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature dogwalker in Schore

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!