11 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Engelmanshoven

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature dieren in Engelmanshoven

 • Dieren - Hondenverzorging
  Hond , chitsu (8 kg) moet getrimd worden , nagels knippen , wassen . Wij wonen in Brustem, St- truiden. is er iemand die ons kan verderhelpen op ...
 • Honden trimmen
  Wij hebben 2 border collie honden om te trimmen ze zijn zeer braaf . Is wel hun eerste keer!!
 • Dieren - Huisbezoek : Honden
  Ik zoek iemand wat huisbezoek doet voor volgende maand.
 • Verzorging
  Hallo, Is het mogelijk om mijn hond (hongaarse herdershond) eens onder handen te nemen? Ze zou eens getrimt moeten worden en haar nagels zouden ...
 • Trimmen, nagels knippen..
  Beste, Is het mogelijk om mijn hond (hongaarse herdershond) eens onder handen te nemen? Ze is een jaar oud en is nog ooit naar de hondenkapper...
 • Verzorging hond
  Ontzwollen en nagels,knippen
 • Dogwalker
  Hallo, Ik ben op zoek naar een dogwalker die 's middags een half uur met mijn 2 honden gaat wandelen. Dit is telkens van maandag tem vrijdag. Het...
 • Kogels knippen
  2 kleine hondjes nagels knippen
 • 2 honden wassen en trimmen en scheren
  1 hond 14Jaar kruising jackrussel wassen en scheren heeft melkklieren op haar buik maar is niet ziek en1hond 5 jaar kruising borderterier wassen e...
 • Dieren - Oppas bij de petsitter
  Roxx is een lieve en energieke berner Senne van 2j. Opvang gezocht van 21-28/2.
 • Opvang 2 lieve honden 28/4 - 1/5/2017
  Wij zouden graag dit weekend (last-minute) er even tussenuit gaan met de kids. Wij zouden onze honden (Wolfje en Costy) vrijdagochtend 28/4 wille...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als dierenoppas in Engelmanshoven? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.97/5 door 17.586 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Engelmanshoven

Werken met dieren Engelmanshoven, Jobs met dieren Engelmanshoven, Dierenoppas worden Engelmanshoven, Vacature dieren Engelmanshoven, Werken als dierenoppas Engelmanshoven, Dierenoppas gezocht Engelmanshoven,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Engelmanshoven

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!