11 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Bossuit

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature dieren in Bossuit

 • Op katje letten
  Op mijn katje letten.
 • samen wandelen in de scheldemeersen
  3 honden Mechelaar teef 9jaar bull terriër 5 jaar mini bull terriër 2jaar ik zou u vergezellen, vertrek bij mij thuis te voet tot aan de Sche...
 • huisbezoek honden buiten laten smidaags en savonds
  Hallo iedereen, Zelf ben ik iemand die mij inzet voor adopties vanuit het buitenland, dus ik heb geen rashonden. Wat ik vooral zoek iemand met...
 • Logement Flo
  Flo is een grote witte teef van 3 jaar. Groot. ca 30 kg. Mix van maremmano (Italiaanse berghond) x golden retriever. In januari geadopteerd en get...
 • Eten en verzorgen van poes , vogels en schilpadjes
  De poes is een buitenkat ze krijgt eten en drinken in het tuinhuisje. Er zijn twee waterschilpadjes en twee dwergpapegaaitjes.
 • Een uurtje rond oppas bij 2 honden.
  Ik zoek een oppas voor een uurtje. Is niet voor elke dag en ook niet telkens hetzelfde uur. Ik werk namelijk elke dag elke week andere uren. Ik...
 • Uitlaten van border collie en Mechelse herder
  Graag iemand met veel kracht ( elke hond weegt 30 kilo en trekken heel erg. Iemand met geduld , veel liefde maar toch een beetje streng. Ze hebben...
 • Oppas en gaan wandelen
  Uitleg via eigenaar
 • Hondenoppas
  Graag wil ik iemand die de hond kan uitlaten.....tijdens mijn werkuren....mvg
 • Oppas golden retriever
  Het mag ook bij de oppas thuis.
 • Weekend pet sitting
  Het gaat om een hond en 4 katten. Het 2e weekend van maart. Om de beestjes eten te geven, de hond 4x uit te laten op een dag..
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als dierenoppas in Bossuit? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 16.982 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Bossuit

Werken met dieren Bossuit, Jobs met dieren Bossuit, Dierenoppas worden Bossuit, Vacature dieren Bossuit, Werken als dierenoppas Bossuit, Dierenoppas gezocht Bossuit,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Bossuit

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!