11 jobs om taalles te geven in Brecht

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: taalles geven in Brecht

 • Spaanse les voor senioren
  De lessen worden gegeven aan senioren, zowel beginners als gevorderden. We trachten per leerjaar 3 reeksen van 10 lessen te organiseren.
 • Bijles Nederlands en Wiskunde
  Miet thuis gegeven worden , aan mijn zoon van 10 jaar wiskunde en Nederlands +-1-2 per dag hiervoor nog bespreekbaar
 • Frans spreken (schrijven niet nodig)
  Ik beheers een kleine basis aan Frans via mijn werk. Ik moet mijn plan kunnen trekken met mensen die naar mij komen met vragen / informatie en ik...
 • Bijles duits
  Hi, Kwestie van mijn niveau in Duits te bevorderen (zakelijk) ben ik op zoek naar extra bijlessen om mezelf daarin te verbeteren.
 • Spaanse les voor senioren
  Spaans voor senioren
 • Beste wij zoeken bijles Frans
  Ik zit in 3de middelbaar. Liefst dat het een vrouw is en iemand die naar ons kan komen bijles geven. Mvg
 • Lessen Spaans voor senioren
  Neos, een seniorenvereniging met plaatselijk 320 leden zoekt lesgever Spaans. Wij hebben ongeveer 50 leden die geïnteresseerd zijn. Zijn er lera...
 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Nederlands
  Bijles nederlands voor anderstalige (protugees). Basis nederlands reeds gekend, extra lessen gewenst om zinsbouw en spreken te verbeteren.
 • Taal versterken kind van 4.5 jaar
  Beste. Mijn kind leert tegelijkertijd 2 talen daarom is hij zwak in het Nederlands. Kan iemand van Brecht hem helpen? Groeten Fares
 • Zakelijk Frans
  In mijn nieuwe job gaan ze binnenkort ook projecten uitvoeren in Wallonië. Ik ga het operationele team administratief bijstaan en mijn Frans is h...
 • Bijles Nederlands in Brecht (2960)
  Ben op zoek naar een leraar of lerares nederlands die ook Russisch machtig is , voor mijn vrouw en haar 10 jarige zoon al wat van de nederlandse t...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als taaldocent in Brecht? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze taaldocenten zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 12.292 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs taalles geven in Brecht

Taalles geven in Brecht, Job als taaldocent in Brecht, Taalles geven in Brecht als bijverdienste, Werkaanbiedingen taaldocent Brecht, Jobaanbiedingen taalles geven Brecht, Taalleraar gezocht Brecht,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!