13 sport jobs in Teralfene: Sportles geven

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Sport jobs zoeken: sportles geven in Teralfene

 • Zwermles volwassen man
  Schoolslag leren Uithouding in het water verbeteren Crawl verbeteren Sleutelgatbeweging leren Zo snel mogelijk starten.
 • Magere kerel wil spiermassa :)
  Ik ben een man van 28, meet 188cm, en weeg 70 kg, en ik slaag er niet in mijn gewicht op te krikken. Ik zoek een coach om mij te helpen met een ...
 • Personal trainer affligem
  Intermediair fitness - core -
 • personal trainer aan huis
  Ik zoek iemand die met mij kan begeleiden in de oefeningen vooral gericht op het fysieke aspect van fitness (armen borst)
 • op zoek naar zweminstructeur
  Beste Ik zoek een zweminstructeur voor Sarah (10 jaar, beginner) in het zwembad in Aalst. Alvast dankjewel voor uw antwoord. Fijne groet, Mo...
 • Personal coach
  Zoek iemand die met mij een uurtje of twee per week kan trainen in buitenlucht met oefeningen en kracht dat zei helpen bij men gezonde levensstijl...
 • Zwemlessen
  Ik moet tegen 12 juni 850 meter in open water met een zwemsuit en zwemvliezen kunnen zwemmen.
 • zwemles kinderen
  hallo beste ik zoek iemnd die prive zwemles geeft aan kinderen van 6jaar ik heb een tweeling die beide zouden moeten leren zwemmen liefst in...
 • Zwemlerares
  Een lerares die graag mijn 13 jarige dochter kan helpen met het verbeteren van haar zwemtechnieken.
 • Zwemles prive
  Periode 6 tot 17 april . Liefst 2 a 3 keer per week . Zwemles voor kind van 4,5 met volledige watergewenning en reeds vermogen tot aanleren zwemmen .
 • Prive les voor kind van 7
  Beste ik zoek iemand die mijn zoontje van 7 prive zwemlessen kan geven wij gaan deze zomer op verlof en zou graag hebben dat hij dan kan zwemmen.
 • Terug fit worden
  Ik ben een beginner
 • Info zwemles
  Beste, Ik zou graag mijn zoontje van 5 jaar leren zwemmen. Wij wonen in Aalst. Is er nog plaats voor individuele zwemlessen? Liefst zouden we ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als sportleraar in Teralfene? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze sportleraars zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 4.800 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs sportsector in Teralfene

Sport vacatures Teralfene, Sportles geven in Teralfene als bijverdienste, Vacature sportsector Teralfene, Vind een job als sportleraar in Teralfene, Personal trainer gezocht Teralfene,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature sport in Teralfene

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!