10 sport jobs in Serskamp: Sportles geven

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Sport jobs zoeken: sportles geven in Serskamp

 • Zwemlesgever (ervaring = niet vereist)
  Ik ben op zoek naar mensen die graag willen zwemles geven aan kleine groepjes. Ervaring is geen vereiste maar wel een plus! Een hart voor ki...
 • Yogalessen aan huis
  Ik ben op zoek naar iemand die 2x per weel yogales aan huis kan geven.
 • Fitness coach gezocht
  Hallo! Ik ben Celien, 24 jaar en wil graag beginnen met kracht in de fitness op te bouwen. Ik sport al sinds mijn 15 jaar in de fitness, maar ri...
 • krachttraining fysieke test brandweer
  Op 29 mei moet ik een fysieke test afleggen voor de brandweer genaamd PPMO. Het gaat om 12 proeven die binnen een tijd van 19 min afgelegd moeten ...
 • Persoonlijke trainer voor tienerzoon
  Voor mijn zoon zoek ik een persoonlijke trainer/coach die hem mentaal en fysiek kan opkrikken. Hij is een fervent sporter die door de pandemie zij...
 • Zwemles
  Mijn zoon van 9 jaar heeft totaal geen schrik van water maar om de 1 of andere reden lukt het niet om te zwemmen. Wie kan helpen?
 • Privéles zwemmen
  We zijn op zoek naar iemand die onze 5 jarige dochter privéles zwemmen kan geven
 • Coachen
  Hallo, Ik zou graag hebben dat u me helpt voor te sporten. De frequentie hangt van uw advies af. ALvast bedankt. MVG
 • zwemles kinderen
  Beste, Ik ben op zoek naar iemand die mijn zoontjes van 3 en 4,5 jaar wil leren zwemmen, regio Wetteren. Ze hebben geen watervrees. Kan u mij...
 • zwemles voor kleuter
  We zoeken een zwemjuf of -meester die onze bijna 5-jarige zwemles kan geven. Liefst in de buurt van Wetteren, zodat de zwemlessen kunnen plaats v...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als sportleraar in Serskamp? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze sportleraars zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 4.780 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs sportsector in Serskamp

Sport vacatures Serskamp, Sportles geven in Serskamp als bijverdienste, Vacature sportsector Serskamp, Vind een job als sportleraar in Serskamp, Personal trainer gezocht Serskamp,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature sport in Serskamp

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!