Over mij
Hey! Ik ben Jan, 40j uit Riemst. Ik ben scheikundig geschoold en werk al jaren in kwaliteitsmanagement functies. Buiten sport ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met het uitvoeren klusjes. Ik ben een handige Harry en van vele markten thuis. Ik zou andere mensen willen helpen met het uitvoeren van kleine klusjes of werkzaamheden, zaken die de professionelen vaak naar achter duwen in hun agenda.
Nieuw
Riemst (3770)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 3 klanten
 • Reparatie bad
  Heel fijne en correcte samenwerking! Snelle communicatie en Jan was heel flexibel
  Ellen H.
  26/05/2023
 • lek in de badkamer heeft kortsluiting veroorzaakt
  Jan is een no nonsense kerel. Vriendelijk, beleefd, stipt en weet wat hij doet. Hij was in no time klaar. Het is zeker niet de laatste keer dat wij gebruik maken van zijn diensten. Heel tevreden!
  Bart S.
  14/05/2023
 • Afvoer afwasbak
  Zeer correct en prima herstel!
  Caroline J.
  29/04/2023
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Tuinman
  Gras maaien , Dakgoot schoonmaken
  Ik beschik over een zelftrekker en een kleine zitmaaier. Gras maaien doe ik al van kinds af aan. Zit je dakgoot vol met bladeren? Ook hier kan ik je helpen door de proper te komen maken.
 • Schilder
  Ik heb reeds meerdere huizen gehad waar ik steeds zelf de schilderwerken heb uitgevoerd. Dit start natuurlijk bij een goede voorbereiding: vullen van gaatjes in pleisterwerk, eventueel verplaatsen van stopcontacten indien nodig.
 • Elektricien
  Ik heb zelf mijn huis verbouwd en hier heb ik zelf alle nieuwe elektrische leidingen voorzien, stopcontacten geplaatst en verplaatst, verlichting en tuinverlichting geïnstalleerd. Dus heb enige ervaring met kleine elektrische werken.
 • Loodgieter
  Ik heb al enkele keren (badkamer )renovaties uitgevoerd. Dus sanitaire leidingen trekken en aansluiten, het installeren van douches, bad, toilet, het plaatsen van afvoeren, regenwaterafvoer, enz. zijn me bekend.
 • Klusjesman
  Ik ben een handige Harry. Heb je een klein klusje dan kom ik dit graag uitvoeren? Kraan vervangen, stopcontact vervangen, dichtmetselen van een deur, verlichting installeren, enz.