Over mij
Hallo, mijn naam is Kiyaro en ben 17 jaar oud. Ik zit in het laatste jaar middelbare school en wil deelnemen aan een vliegschool. Zelf vind ik het fantastisch om anderen te helpen met hun vakken. Ik kan bijles geven over alle niveaus wiskunde tot 3de middelbaar.
Gevorderde
Damme (8340)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 2 klanten
1 klant
heeft al meerdere keren opnieuw een beroep gedaan op Kiyaro
 • wiskunde 2nd jr. middelbaar (4)
  Kiyaro sends me an email with a few lines of feedback from each session. I appreciate his communication so I know what is going on.
  Holly L.
  17/05/2023
 • wiskunde 2nd jr. middelbaar
  Kiyaro is professioneel, kan goed luisteren en is zeer betrouwbaar. Mijn zoon heeft een groot probleem met rekenen. Kiyaro maakte deze week tijd voor hem om zich voor te bereiden op een toets op vrijdag. Hij was erg aardig en geduldig en mijn zoon be
  Holly L.
  26/04/2023
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Eenmalige oppas
  Kind 3+
  Ik ben een sociale persoon en kan goed om met kinderen, hierdoor vinden ze het ook leuk als ik langs kom. Ben je op zoek naar iemand? Dan ben ik de goede persoon.
 • Tuinman
  Gras maaien , Haag snoeien , Bladeren oprapen
  Vier jaar lang praktijk gehad op school, sinds kort doe ik geen praktijk meer en toch mis ik het een beetje. Daarom zou hier terug de praktijk naar boven willen halen. Heb je iemand nodig, dan ben ik wel een goede persoon voor uw klusjes in de tuin!
 • Bijles
  Bijles wiskunde
  Ik ben student in het laatste jaar middelbare school. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof wiskunde van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar of eerste tot 3de middelbaar? Wilt u extra studiebegeleiding? Ik help graag!