Over mij
Hallo, mijn naam is Lena en ik ben een 17jarige student uit Grimbergen. Ik heb wat vrije tijd en zou deze nuttig willen besteden en iets bijverdienen. Ik ben veel creatief bezig door te tekenen en muziek te maken. Ik ben heel graag met kinderen bezig en heb al een beetje ervaring als oppas. Ook heb ik al veel zomerkampen gegeven aan kinderen en vind dit super leuk! Hopelijk tot binnenkort!
Gevorderde
Grimbergen (1850)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 1 klanten
 • we are looking for a young girl to watch our children for an hour
  We vinden dat ze heel goed met onze kinderen kan omgaan en we zijn heel blij, ook de kinderen amuseren zich. Ze doet verschillende activiteiten met hun en ze houden ervan. We raden haar zeker aan als oppas.
  Aikaterini kassiani E.
  21/01/2023
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Oppas bij eigenaar
  Katten
  Hallo, ik ben Lena en ik hou van dieren! Vooral katten zijn echt mijn ding. Ik ben zelf opgegroeid met een kat en ben soms bezig met de katten van de buren en in onze straat. Ik zou het heel fijn vinden om voor uw kat te zorgen en gezelschap te houden wanneer u op vakantie bent. Hopelijk tot binnenkort!
 • Huisbezoek
  Katten
  Hallo, ik ben Lena en ik hou van dieren! Vooral katten zijn echt mijn ding. Zelf ben ik opgegroeid met een kat en was ook vaak bezig met de katten van de buren. Ik zou het heel fijn vinden om voor uw kat te zorgen en gezelschap te houden wanneer u op vakantie bent. Hopelijk tot binnenkort!
 • Eenmalige oppas
  Kind 3+
  Hallo, ik ben Lena en ben heel graag bezig met kinderen. Zelf heb ik al ervaring als oppas en veel ervaring bij zomerkampen. Daar heb ik veel diverse activiteiten voorbereid zoals een spel, een creatieve activiteit en meer. Ik heb ook voor de kinderen gezorgd op medisch vlak en heb hun thuis laten voelen op het kamp. Hopelijk tot binnenkort!
 • Vaste oppas
  Kind 3+
  Hallo, ik ben Lena en ben heel graag bezig met kinderen. Ik heb ervaring als oppas en heb al veel zomerkampen gegeven. Daar heb ik voor de kinderen diverse activiteiten voorbereid zoals een spel, een creatieve activiteit en meer. Ik heb ook voor de kinderen gezorgd op medisch vlak en heb hun thuis laten voelen op het kamp. Hopelijk tot binnenkort!