Over mij
Hey! Ik ben Imme, ik ben 20 en ik ben op zoek naar leuke bijbaantjes voor tijdens de vakanties en de weekends. Door de week kan ik ook af en toe. Oppassen, planten water geven, bijles geven, vind ik allemaal leuk.
Zomergem (9930)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 1 klanten
  • Bij ons komen logeren om op de dieren te passen
    Zeer vriendelijk, flexibel en stipt.
    Nikita S.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Wandelen met de hond
    Ik ga al wandelen met hondjes van het asiel sinds ik heel jong ben. Ik heb zelf ook een hond, ik hou van dieren en heb geen angst. Ik doe het heel graag.
  • Oppas bij eigenaar
    Honden , Katten , Andere
    Ik zorg voor uw huisdier alsof het mijn eigen is. Ik hou heel veel van dieren en ik ben enthousiast om te dogsitten. Ik heb zelf ook een hond en al mijn hele leven verschillende huisdieren gehad..
  • Huisbezoek
    Honden , Katten , Andere
    Hallo! Ik ben Imme, ik ben 19 en ik zou heel graag bij u thuis op uw huisdier passen. Ik heb zelf een hond, een golden retriever van 4 jaar. Groetjes, Imme
  • Eenmalige oppas
    Baby 0-3 , Kind 3+
    Hey, ik ben 19 en ik heb al 5 jaar ervaring met oppassen. Ik doe het met veel plezier, ik kan de kinderen bezighouden en ik vind het altijd leuk om ze ook dingen bij te leren. Groetjes, Imme
  • Taalles
    Bijles Engels
    Ik ben goed met talen. Ik heb een jaar in Paraguay gewoond waar ik niet alleen Spaans heb geleerd maar waar mijn Engels ook veel in verbeterd. Ik moest namelijk communiceren met de andere internationale studenten. Ik kan goed dingen aanleren en heb veel geduld.