Over mij
Hallo, mijn naam is Yakub. Ik ben ervaren schilder/klusjesman. Ik doe ook vervoer van goederen. Ik wil mijn vrije tijd nuttig besteden en een beetje bijverdienen. Ik Ben correct en precies. Hopelijk tot binnenkort.
Nukerke (9681)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 3 klanten
1 klant
heeft al meerdere keren opnieuw een beroep gedaan op Yakub
  • Puin opruimen
    Vriendelijk en goed werk 👍🏻
    Camille V.
    31/01/2024
  • Schilder slaapkamers appartement
    Yakub leverde net zoals vorige keer zeer professioneel werk, zeer goed gedaan. Correct in afspraken en zeer betrouwbaar, een aanrader qua vakman! 👏🏻👏🏻
    Herbert D.
  • Herschilderen eenslaapkamer-appartement
    Yakub is zeer correct in de uitvoering, levert zeer goed werk en is eerlijk en geniet mijn volle vertrouwen. Hij rapporteert regelmatig over de vooruitgang. Ik ben alvast tevreden en kan hem allen maar aanraden
    Herbert D.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Klusjesman
    Als u een klusjesman nodig hebt sta ik klaar om te helpen. Ik ben al lang bezig met klussen en schilderen. Ik kan plinten monteren, laminaat en vinyl leggen, deuren repareren en schilderen enz... Hopelijk tot binnenkort.
  • Verhuis
    Auto , Aanhangwagen
    Ik heb een break en gorte remorque waarme ik u kan helpen bij verhuizen van wasmachines, meubels enz. Helpen bij zware tingen optillen is ook geen probleem voor mij.
  • Grof vuil
    Aanhangwagen
    Hallo, ik heb een VW Passta break en grote remorque waardoor ik u kan helpen met grofvuil naar containerpark te brengen. Hulp nodig bij garage of zolder/kelder opruimen is ook geen probleem. Hopelijk tot binnenkort.
  • Levering
    Auto , Camionette , Aanhangwagen
    Hallo. Ik hen een VW Passat break en en grote remorque waarme ik voor u snelle leveringen kan doen, meubels, wasmachines ophalen. Met vriendelijke groeten.
  • Schilder
    Ik ben een ervaren schilder en ben beschikbaar voor allerlei schilderwerken zoals muren/plafonds en ramen/deuren. Plamuren, schuren, contactdozen monteren/demonteren, gordijnen hangen en losmaken is ook geen probleem. Ik doe schilderen al lang als bijberoep dus kwaliteit is gegarandeerd...