Over mij
Dag, mijn naam is Luc. Mijn vrije tijd wil ik liefst opvullen met interessante klusjes. Mijn interesse gaat vooral uit naar electronica, PC of kleine elektrische werken. Ik heb een goede kennis van software, hardware van computers, opzetten van een eenvoudig netwerk, maar ook Internet of Things en automatisatie hoort tot de mogelijkheden.
Ervaren
Riemst (3770)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 6 klanten
1 klant
heeft al meerdere keren opnieuw een beroep gedaan op Luc
 • Volledig nieuw elektriciteit
  Luc is iemand met een uitgebreide kennis. Hij helpt bij problemen en geeft een andere kijk op de dingen. Ik kan hem alleen maar aanraden!
  Vicky W.
  20/06/2022
 • 2 netwerken van 1 wifi maken met acces points
  Luc heeft de opdracht perfect en eerlijk uitgevoerd. Faire prijs en hij heeft heel wat kennis. Absoluut een aanrader, bedankt Luc!
  Koen M.
  30/04/2022
 • plaatsen van stopcontacten
  professioneel, deskundig, behulpzaam en snel!
  Chris v.
  29/03/2022
 • Electriciteit keuken
  Luc heeft prima werk geleverd. Creatieve oplossing gevonden om een kabel te trekken. Netjes afgewerkt. We zijn zeer tevreden!
  Willy v.
  15/02/2022
 • Stopcontact verbinding naar electriciteitsgroep
  Luc heeft zeer degelijk werk geleverd. Nauwkeurig, netjes en zorgvuldig. Betrokken in het zoeken naar oplossingen. Heeft zelfs zijn eigen 3D printer gebruikt om voor ons iets passend te maken! We zien hem graag terugkomen!
  Willy v.
 • Tekenen schema's en controleren aandachtspunten
  Zeer goede service en vakbekwaam
  Erik J.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Elektricien
  Goede kennis van elektrische installaties. Verhelpen van problemen of kleine uitbreidingen. Monteren of installeren van toestellen is geen enkel probleem.
 • Hulp en opleiding
  PC-Windows , MAC , Netwerkinstellingen , Smartphones en Tablets
  Ik beschik zelf over verschillen computers zoals PC met windows, Imac met OS en Linux gebaseerde toestellen. Ervaring met het opzetten of installeren van Telenet modem/digibox. Mijn persoonlijke hobby is IoT .