computerhulp Brasschaat

Computerhulp aan huis in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brasschaat

Computerhulp in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 15jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Iemand nodig die op uw tempo de dingen wil uitleggen? Ik heb 10 jaar ervaring in allerlei IT gebieden en leg het je graag uit. Ik ben gelduldig en duidelijk. Spreek vlot nederlands en engels.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Computerhulp in Schoten (2900) - Dirk
Dirk
Schoten
Nieuw
Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd bij het gebruik van computers en software, alsook van smartphones en tablets. Ik had graag wat bijverdiend door mensen bij te leren over het gebruik van hun eigen toestellen in het dagelijks leven, daar waar ze niet echt goed mee overweg kunnen. Zoals Windows, Office, databases, Android en iOS op smartphones.
Computerhulp in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Als student Systeem- en Netwerkbeheer leren we altijd bij over de nieuwste hardware en software en krijgen we ook regelmatig gastcolleges over deze tools. Ook leren we zowel in de theorie als in de praktijk hoe al deze tools werken. Ik zou dan ook blij zijn als ik mijn lessen in de praktijk zou kunnen brengen en daar ook meteen iemand mee zou kunnen helpen.
Computerhulp in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Zit u met de handen in het haar bij het instellen van uw nieuwe laptop of gsm. Een vastgelopen scherm? Of weigert uw toestel hardnekkig dienst? Contacteer me even, geef me een omschrijving van het probleem en samen zoeken we oplossing..
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wim
Wim
Ekeren
Nieuw
Werk al jaren als als lesgever en hersteller. Ben gespecialiseerd in pc en tablet op te kuisen en terug sneller te maken. Maak altijd eerst een back-up zodat U niets kwijt geraakt. Ik kan video en dia's digitaliseren en eventueel monteren tot een geheel .
Computerhulp in Schoten (2900) - Tom
Tom
Schoten
Nieuw
Net dat beetje meer uitleg nodig ivm pc's of toch op zoek achter iemand voor een thuisnetwerk aan te leggen of de wifi te evalueren. Met meerdere jaren ervaring achter me hoop ik hierin tekunnen helpen in Schoten en omgeving.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Khaled
Khaled
Ekeren
Nieuw
Ik heb een brede kennis van computers, smartphones, tablets en dit zowel voor Mac, iOS als Windows en Android toestellen. Heb je een trage pc? Wil je je pc upgraden met geheugen, grafische kaart,...? Of heb je hulp of advies nodig? Ik heb ervaring met veel verschillende programma's en programmeertalen en kan u ook bijstaan bij Office producten (Word, Excel, PowerPoint, Access).
Computerhulp in Kapellen (2950) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Computer of smartphone problemen? We kunnen het samen bekijken. Ik heb meer dan 10j ervaring met alle smartphones en computers. Je toestel instellen, mail, raad, opleidingen,… je vraagt het maar.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Jack
Jack
Ekeren
Nieuw
Door mijn ervaring als ICT analist werk ik vlot met PC, GSM en tablet. Ik heb een doorgedreven kennis van het Microsoft Office pakket: Word, Excel en Google suite.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Brasschaat: geëvalueerd met 4.86 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Brasschaat, computerproblemen oplossen aan huis Brasschaat, computer problemen Brasschaat,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Brasschaat

privé-les - privé-les gezocht omg Brasschaat: foto's en windos - varia aan hulp gewenst te Brasschaat (3) - varia aan hulp gewenst te Brasschaat (2) - I Mac - I Mac 24 inch - varia aan hulp gewenst te Brasschaat - Informatica - Hulp en opleiding : MAC, Netwerkinstellingen, Smartphones en Tablets - gehackt en / of virus - Dringend hulp nodig met mijn MacBook - hulp tal van problemen pc en android - E mail problemen interferentie tussen pc tablet en ipad - Software probleem Windows 7
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden