12 jobs om bijles te geven in Massenhoven

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles geven in Massenhoven

 • Dringend gezocht bijles Wiskunde 6HUWE na ziekte
  Graag omgeving Zoersel, Malle Brecht. Examen Wis gaat door op 13/12. Door ziekte aantal lessen gemist. Bedankt
 • Bijles wiskunde 4e jaar wetenschappen-talen
  Ik zoek iemand die mijn dochter bijles kan geven. Haar leerkracht wiskunde heeft geen structuur. In het 3e jaar behaalde ze gemiddeld 75% en nu ha...
 • Bijles wiskunde eerste middelbaar
  Liefst bijles op maandag of dinsdagavond. Woensdag, donderdag en vrijdagavond lukt niet voor haar.
 • bijles wiskunde
  Wij zoeken iemand die live bijlessen wiskunde geeft in de 3e graad. Als het in de buurt van Zandhoven is, kunnen wij ook ter plaatse gaan.
 • Aanvraag bijles chemie en fysica
  Les mag zeker op verplaatsing worden gegeven. Zit met co-ouderschap, Mechelen Zandhoven maar ik werk in Antwerpen. Mijn dochter start in septe...
 • Bijles wiskunde
  Beste Een leerling van bij ons op school (SBSO Nautica) volgt nu de lessen in 1B maar heeft dankzij veel uitbreiding de doelen van 1A bijna allem...
 • Bijles wiskunde niveau 5de middelbaar wisk./wet.
  Wij zoeken dringend iemand om bijles wiskunde te geven aan onze zoon die momenteel in het 5de middelbaar wiskunde/wetenschappen zit. Wij kunnen on...
 • Bijles wiskunde 1e middelbaar
  Richard is 12 jaar en zit in het 1e jaar TSO op het VTI in Zandhoven. Wiskunde is echter een groot probleem en daarom zoeken we iemand die hem hie...
 • Bijles anatomie en fysiologie
  Ik ben studente ergotherapie en ik zou graag bijles willen nemen voor het vak anatomie en fysiologie omdat ik hier maar niet voor slaag.
 • bijles wiskunde - 2e middelbaar richting STEM
  door omstandigheden is het 1e trimster moeilijk geweest en daarom is er een achterstand ivm meetkunde. Zou graag willen dat mijn zoon hierin zeker...
 • bijles voor eerste leerjaar
  Beste , Mijn zoontje is 5 jaar, zit in het laatste jaar kleuter onderwijs en heeft problemen met communiceren in het nederlands daar wij thuis f...
 • bijles wiskunde
  Wij zoeken iemand om bijles wiskunde te geven aan onze dochter in het derde middelbaar. Zelf wonen we in Zandhoven
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever in Massenhoven? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 16.162 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles geven in Massenhoven

Bijles geven Massenhoven, Vind een job als bijlesgever Massenhoven, Werken als bijlesgever Massenhoven, Werkaanbiedingen bijlesgever Massenhoven, Jobaanbiedingen bijles geven Massenhoven, Bijlesgever gezocht Massenhoven,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!