12 jobs om bijles te geven in Balen

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles geven in Balen

 • Bijles wiskunde niveau 3 de leerjaar basisonderwijs
  Bijles thuis wiskunde Niveau 3 de leerjaar basisonderwijs
 • Wiskunde
  Hallo, Mijn dochter zit in het eerste middelbaar en heeft een beetje moeite met wiskunde. Wij zoeken iemand die haar bijles kan geven. Mvg D...
 • Graag ondersteuning 5e leerjaar voor rekenen
  Methode reken maar, graag bijlessen voor lagere schoolkind in 5e leerjaar te Balen, Hulsen. Liefst aan huis. Geen online lessen.
 • Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde
  bijles voor wiskunde en begrijpend lezen voor kinderen van het lager onderwijs
 • bijles
  bijles lagere school wiskunde omgeving balen
 • Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde
  lager onderwijs voor begrijpend lezen en wiskunde
 • bijles wiskunde
  Mijn dochter zal door omstandigheden het vijfde jaar Humane wetenschappen overdoen. Wij zoeken vanaf 1 september 2021 ondersteuning voor de les wi...
 • Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde
  Ik zoek iemand om mijn dochter, 2 de jaar moderne talen-wetenschappen bijles te geven in wiskunde. Helpen voorbereiden met de toetsen en examens.
 • Vraag extra ondersteuning wiskunde 1e jaar aso
  1e jaars student latijn, nooit moeten studeren, studie houding nog ondermaats. Neiging om moeilijkheden uit de weg te gaan ... evt 2u per week beg...
 • Bijles chemie nodig
  Ik ben op zoek naar iemand die bijles chemie kan geven op het niveau van ASO Wetenschappen. De moeilijkheden liggen eigenlijk bij het maken van oe...
 • Bijles wiskunde 2 e middelbaar en 6e leerjaar
  Graag een vlot iemand voor bijles wiskunde voor onze zoon van 11, vorig jaar ineens heel veel moeite met wiskunde, holt nu achter de feiten aan. ...
 • Bijles
  Hallo, Voor mijn zoon ben ik opzoek naar iemand die hem kan helpen bij het leren en voorbereiden van zijn proefwerk. Zijn proefwerk gaat door v...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever in Balen? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 15.426 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles geven in Balen

Bijles geven Balen, Vind een job als bijlesgever Balen, Werken als bijlesgever Balen, Werkaanbiedingen bijlesgever Balen, Jobaanbiedingen bijles geven Balen, Bijlesgever gezocht Balen,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature bijles geven in Balen

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!