11 jobs om bijles Frans te geven in Willebroek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Frans geven in Willebroek

 • Perfect 2 talig
  kan iemand bijleren op een leuke manier
 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans
  Bijles voor mijn zoon in het 2e middelbaar
 • Nederlandse en Frans extra les voor erste middelbaar
  Beste, Mijn zoon zit in het eerste middelbaar in Scheppers Mechelen een volgt STEM,hij heeft jaarbuizen voor belangerijke vakken zoals Frans,Ned...
 • Voor mijn werk moet ik in het Frans telefoneren
  Voor mijn werk moet ik in het Frans telefoneren en ik voel mij daar niet comfortabel bij. Ik wil dus graag wat begeleiding.
 • Franse les voor dagdagelijkse conversaties
  Gegroet, Voor mijn werk moet ik zeer veel in het Frans communiceren. Bovendien heb ik verschillende collega's die zuiver Franstalig zijn. Alhoe...
 • Bijles Frans
  Mijn zoon is van 2de jaar beroeps buitengewoon onderwijs naar 2ASO gegaan Type 9. Hij is met glans geslaagd maar dient bijles te krijgen voor fran...
 • Franse bijles
  Ik kan ook naar het adres van de lesgever zelf gaan. De frequentie is nog niet duidelijk, hangt er wat van af. Ik wil gewoon starten en dan zie...
 • Ik wil graag mijn basis Frans opfrissen en converseren in het frans
  Ik durf eigenlijk niet goed spreken in het Frans. Het zou fijn zijn om te spreken over thema’s, Franse films, boeken, ...
 • Bijles frans
  Beste, ik heb 2 dochters van 6 en 9 jaar de jongste volgt 1 uur frans op school Graag had ik beide dochters privé les ge geven frans samen...
 • Bijles frans
  graag herhaling van de basis van Franse Grammatica voor zowel mijn zoon (2STEM) als mijn dochter (4HUM)
 • engels les
  onze dochter is in 6de en heeft bijles engels nodig
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever Frans in Willebroek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers frans zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 8.620 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Frans geven in Willebroek

Bijles Frans geven in Willebroek, Job als bijlesgever Frans in Willebroek, Bijles Frans geven in Willebroek als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Frans Willebroek, Jobaanbiedingen bijles Frans geven Willebroek, Bijlesgever Frans gezocht Willebroek,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles Frans geven in Willebroek

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!