9 jobs om bijles Frans te geven in Eppegem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Frans geven in Eppegem

 • Frans leren
  Hallo Ik ben op zoek naar iemand die mijn nederlandstalige kinderen frans kan leren; Jaden 9 jaar Olivia 7 jaar Met vriendelijke groeten....
 • Leerkracht Frans gezocht voor bijles 2e middelbaar
  Op zoek naar iemand die thuis bijles kan komen geven in aanloop van de examens. De leerstof herhalen en overlopen.
 • Bijles Frans voor 2de en 4de middelbaar
  Beste, We hebben een zoon Thomas op het 2de middelbaar op het Sint Rombouts college en een dochter Sarah op het 4de middelbaar op BIMSEM in meche...
 • Bijles Frans voor leerling 1ste middelbaar
  Wij zoeken iemand voor de eerste week van de paasvakantie onze dochter elke dag wat bijles te geven.
 • Verbale communicatie Frans
  Ik zoek iemand om in het Frans verbaal te communiceren en bij te leren. Ik heb volgens de taaltest van de VDAB een niveau B2 (50), maar er is nog...
 • Bijles Frans voor 1ste middelbaar
  Zoon van 12 zit in 1ste middelbaar en heeft bijles nodig voor Frans
 • Bijles Frans
  Beste Wij zijn voor onze zoon, Robbe 14 jaar, op zoek naar iemand die hem bijles wil geven in Frans. Robbe zit momenteel in zijn 3e jaar Wetens...
 • Bijles Frans (2de hoger onderwijs)
  Beste mevrouw, meneer Momenteel studeer ik Office Management met als keuzerichting Event4Business. Maar ik blijf struikelen over mijn talen. Da...
 • Bijles in Zemst (1980)
  Ik zou graag veel vlotter Frans kunnen spreken en begrijpen. Ik wens daarvoor een priveleraar te vinden tijdens de week , niet in weekend ! Lief...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever Frans in Eppegem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers frans zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 8.620 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Frans geven in Eppegem

Bijles Frans geven in Eppegem, Job als bijlesgever Frans in Eppegem, Bijles Frans geven in Eppegem als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Frans Eppegem, Jobaanbiedingen bijles Frans geven Eppegem, Bijlesgever Frans gezocht Eppegem,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!