9 jobs om bijles Engels te geven in Kwaadmechelen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Engels geven in Kwaadmechelen

 • Lekcje i pomoc - lekcja języka : Korepetycje z angielskiego
  Engels leren voor een kind van 10 jaar
 • Bijles Engels
  Mijn dochter zit in het 4de middelbaar aso . Ze heeft wat hulp nodig ivm haar basis Engels (grammatica - uitspraak - ... )
 • Bijles Engels en Frans 1ste middelbaar
  Orlando zit in her 1ste middelbaar en heeft grote problemen met Engels en Frans. Graag bijles hiervoor. Zowel in de vakantie als doorheen het scho...
 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Engels
  Bijles Engels aan een 14 jarige
 • Business English
  Ik ben 54 jaar oud en werk in de financiële sector, gedurende mijn hele carrière geen Engels nodig gehad maar daar komt verandering in. Ik zou op ...
 • Bijles Engels
  Ik zit in het 5de middelbaar in de Regina Pacis in Tielt en volg de richting Marketing en Ondernemen. Engels vindt ik een moeilijk vak en ook mo...
 • Aanvraag voor bijles Frans en Engels
  Hallo, Ik ben opzoek naar iemand met ervaring in bijles geven Mijn dochter zit in het 4de secundair onderwijs richting BAV. Graag wil ik dat ze...
 • English for children
  We are looking for an English teacher for our child (Primary school, 1-2 class). Personal (face to face) lessons maximum in 30 minutes by car fro...
 • Bijles Engels
  Beste, Ik ga binnekort een opleiding Stewardesse bijwonen. Ik zou graag engels willen leren, Enkel zou ik graag beter in de taal willen zijn. I...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever Engels in Kwaadmechelen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers engels zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 9.546 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Engels geven in Kwaadmechelen

Bijles Engels geven in Kwaadmechelen, Job als bijlesgever Engels in Kwaadmechelen, Bijles Engels geven in Kwaadmechelen als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Engels Kwaadmechelen, Jobaanbiedingen bijles Engels geven Kwaadmechelen, Bijlesgever Engels gezocht Kwaadmechelen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles Engels geven in Kwaadmechelen

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!