24 jobs om bijles Duits te geven in Wommelgem

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Duits geven in Wommelgem

 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Duits
  Bijles Duits, vanaf September, vierde middelbaar Toerisme
 • Bijles Duits
  We zijn op zoek voor bijles Duits voor de zoon van 15 jaar, 4de middelbaar ASO, economie-moderne talen. We zijn wonende te Schoten.
 • Bijles nodig
  Ik heb moeilijkheden met Duits en Frans en zoek een bijles leerkracht die goed kan uitleggen, geduldig is en aan huis komt.
 • Duits bijles hoger onderwijs
  Beste Mijn zoon 21 jaar studeert HBO in Nederland. Heeft dringend Duitse les nodig aangezien ze daar al veel verder staan. Is hier in de week...
 • bijles duits
  Beste, ik heb binnen enkele weken een mondeling en schriftelijk examen van Duits, hier is het de bedoeling om niveau A2 te behalen. Zelf heb ik...
 • BIJLES DUITS
  Dochter Roxane zit nu in het vijfde middelbaar. Zij komt van een andere school en heeft daardoor het eerste jaar Duits (in het vierde) gemist.
 • Bijles Duits , 5 de middelb, graag aan huis
  Graag bijles Duits voor meisje uit 5 de Middelbaar .
 • Bijles duits 6e middelbaar dringend (online)
  Herexamens zijn 23&24 augustus, dus bijles voor 19,20 & indien nodig 21 augustus. Thema’s: Duitse grammatica (Konjunktionen, Genus...).
 • Bijles DUITS
  Beste, Mijn zoon, Senne (bijna 16 jaar), zal in september van richting veranderen. Hij gaat normaal gezien starten in het 5de middelbaar (TSO On...
 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans, Bijles Nederlands, Bijles Duits
  Ik hebben 3 jongen, 12, 14 , 17 alle 3 bij les voor Nederland en Frans noddig
 • Bijles Duits
  Ik ga volgend jaar naar een andere richting waardoor ik 1 jaar achterstand Duits heb. Dit moet ik zelfstandig verwerken en hier voor zoek ik hulp....
 • Duitse les
  Ik zoek begeleiding in het versterken van mijn kennis duits. Enkel luisteren/lezen en spreken in functie van een selor te behalen art 8 en 10.
 • duitse leerkracht(e)
  Voor de relocatie, zoek ik een Duitse leerkracht(e) voor mijn 12-jarige dochter. Vanaf volgend jaar zou ze haar studies in het duits moeten volg...
 • Bijles voor talen
  Ik heb extra hulp nodig voor de volgende vakken: Duits Nederlands Frans Engels Spaans Ik zit in het 5de middelbaar en ik volg secretariaat t...
 • Professioneel Duits nodig voor werk
  - Les kan een combi zijn van online lessen en thuislessen - Zou meerdere malen per week (2 à 3) - Ik ben tussen beginner en intermediaar. Heb vr...
 • Duitse privé bijles
  Ik zou graag de les op mijn kantoor houden (er zijn voldoende vergaderzalen). Liefst een maandag of vrijdag om 13.30 uur. Graag wekelijks of twe...
 • Bijles Duits 3e graad TSO 2000 en 2018 ANTWERPEN
  Wij zijn op zoek naar een bijles leraar Duits. Dit voor minstens 1x per week en te beginnen vanaf 1/09 t.e.m 12/11. Vanaf 14/09 kunnen de bijlesse...
 • conversatielessen Duits
  Hallo, ik zoek iemand om te converseren in het Duits. Ik lees vlot Duitse teksten, volg ook vlot programma's op de Duitse zenders. Ik versta de ...
 • bijles duits
  ik ben net begonnen met het leren van de taal duits. Ik zou graag bijles willen krijgen, per week , 2u. ( als dat kan)
 • bijles duits
  ik zoek iemand die mij bijles kan geven voor duits, liefst per week, 2u. Ik ben pas begonnen met het leren van Duits, het is nodig!
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever Duits in Wommelgem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 390 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers duits zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 2.204 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Duits geven in Wommelgem

Bijles Duits geven in Wommelgem, Job als bijlesgever Duits in Wommelgem, Bijles Duits geven in Wommelgem als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Duits Wommelgem, Jobaanbiedingen bijles Duits geven Wommelgem, Bijlesgever Duits gezocht Wommelgem,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!