9 jobs om bijles Duits te geven in Lovendegem

  • Geen vast contract, werk wanneer je wil
  • Kies vrij jouw prijs
  • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Duits geven in Lovendegem

  • lesgever duits
    We zijn op zoek naar een lesgever duits voor senioren 60+ op vrijdag in de voormiddag en namiddag in het LDC De Regenboog Dit voor 2 groepen van...
  • bijles Duits en Frans
    Liefst 1 persoon die bijles Duits en Frans kan geven aan mijn dochter van 16j. Door de online lessen toch wat achterstand , voor beide vakken een ...
  • bijles Duits en Frans
    liefst bij ons thuis, herhaling leerstof 4de middelbaar of basis Duits/ herhaling leerstof 4de middelbaar Frans (richting OMC)
  • Duits voor een beginner.
    Mijn zoon zit in het secundair onderwijs en gaat volgend schooljaar van 4 economie talen naar 5 marketing en onderneming. Hij kreeg in het 4de jaa...
  • Bijles voor student 6e humaniora:economie,Nl,Duis
    Ik zoek iemand die mijn zoon kan ondersteunen voor Duits, economie en Nederlands. Iemand die hem ook een goede studiemethode kan bijbrengen.
  • begeleiding leren van grote pakketten
    dochter van 15 jaar (4de middelbaar) heeft moeite met studeren voor examens, vooral de talen. Mist een goede manier om de talen te leren denk ik. ...
  • Bijles gevraagd voor Talen
    Wij zoeken iemand voor bijles in de talen, Frans, Duits & Engels. 2e & 5e middelbaar. Woonachtig te Mariakerke-Gent, graag aan huis.
  • Duits leren
    Graag duits, pools, spaans aan huis bijleren. Ik woon nu nog in gent maar zal verhuizen in april naar dikkelvenne, tem lampenhove Hartelijk dank
  • Bijles Duits in Gent (9000)
    Ik ga op buitenlandse stage naar oostenrijk en zou graag mijn duits wat bijschaven
Hoe werkt het?
  • 1. Bekijk de jobs
    Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
  • 2. Solliciteer naar keuze
    Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
  • 3. Voer de dienst uit
    Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever Duits in Lovendegem? Kies voor flexibiliteit!

  • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
    Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
  • Je kiest vrij jouw vergoeding
    Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
  • Verdien tot € 6.390 bij
    Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
  • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
    Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers duits zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 2.200 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Duits geven in Lovendegem

Bijles Duits geven in Lovendegem, Job als bijlesgever Duits in Lovendegem, Bijles Duits geven in Lovendegem als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Duits Lovendegem, Jobaanbiedingen bijles Duits geven Lovendegem, Bijlesgever Duits gezocht Lovendegem,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!